Agneses Zeltiņas bijušais apprecas otrreiz. Šoreiz Rīgā
Pirms gada Alekss Dubass un Larisa Kondratjeva apprecējās ASV, tagad viņi šo pašu procedūru izgāja Dzimtsarakstu nodaļā Rīgā.
Slavenības
2013. gada 18. jūnijs, 10:45

Agneses Zeltiņas bijušais apprecas otrreiz. Šoreiz Rīgā

Jauns.lv

Rīgas Ziemeļu izpilddirekcijas Dzimtsarakstu nodaļā savas attiecības atkārtoti oficiāli apstiprinājuši aktrises un modeles Agneses Zeltiņas bijušais vīrs, radiožurnālists Alekss Dubass (42) un viņa mīļotā, modele Larisa Kondratjeva (29).

Jaunā pāra kāzu ceremonijas liecinieku godā bijuši divi vīriešu kārtas pārstāvji, vēsta žurnāls „Privātā Dzīve”. Viens no viņiem – pazīstamais frizieris un stilists Edgars Zablockis. Pēc ceremonijas, iznākam no Dzimtsarakstu nodaļas, jauno pāri sagaidījuši saksofonisti, kuri nospēlējuši Mendelsona kāzu maršu, bet Dubass un Kondratjeva tā pavadījumā dejojuši kāzu valsi. Pēcāk jaunlaulātie sēdušies retro automobilī un pametuši notikumu vietu, novērojis žurnāls „Privātā Dzīve”.

Kasjauns.lv pirms nedaudz vairāk nekā gada rakstīja, ka Dubass ar savu izredzēto apprecējās Floridā, ASV. Toreiz par laulībām sociālajā tīklā „Facebook”, ievietojot fotogrāfiju, kur kreisās rokas pirkstā mirdz laulības gredzens, paziņoja Dubasa jaunā sieva Larisa Kondratjeva. Fotogrāfiju viņa parakstīja: „Kamēr jūs gulējāt ;)”.

Tas, ka Alekss un Larisa precēsies ASV, vismaz daļai viņa draugu bija liels pārsteigums. Par to liecināja arī daudzie izbrīna pilnie komentāri zem fotogrāfijas ar pirkstā mirdzošo gredzenu.

Aleksam laulības ar Larisu ir otrās, kamēr viņā mīļotā pie vīra tikusi pirmo reizi. Aleksu laulības saites no 2001. līdz 2007. gadam saistīja ar slaveno Latvijas aktrisi Agnesi Zeltiņu, kas šobrīd lielākoties dzīvo pārbraucienos no Latvijas uz Itāliju un atpakaļ. Itālijā Agnese strādājot kādā TV kanālā, kur demonstrē dažādas preces. Tur viņa arī esot atradusi savu otro pusīti, ko no Latvijas sabiedrības gan slēpj. Agneses un Aleksa attiecībās dzimis dēls Robijs.


Kasjauns.lv/ Foto: no izdevniecības „Rīgas viļņi” arhīva, ekrānuzņēmums no „Facebook”