Šodien Rēzeknē Linda Leen sāk savu tūri
Savu digitālo baznīcu māksliniece šovakar ienesīs "Gorā".
Slavenības
2017. gada 11. marts, 09:21

Šodien Rēzeknē Linda Leen sāk savu tūri

Jauns.lv

Dziedātāja Linda Leen šodien ar uzstāšanos Rēzeknē, Latgales vēstniecībā "Gors", sāks albuma "Digital Church" koncertu sēriju.

Kā informēja Latgales vēstniecībā "Gors", koncerts notiks plkst.20 Latgales vēstniecības "Gors" Lielajā zālē.

No 24.novembra radio un digitālajās platformās pieejams Lindas Leen trešā autordziesmu solo albuma "Digital Church" pirmais singls "Beyond Velvet Skin", kas sacēla vētru pašmāju medijos un nedeva mieru arī morālistam Kasparam Dimiteram - dziesmas klipā bija redzamas pikantas un lesbiskas ainas, kā arī viss "sacepts" kopā ar baznīcu.

Albums iznāca šā gada 11.janvārī. Viesu vidū bija tādi ļaudis kā politiķis Edgars Jaunups, Rīgas Brīvostas pārvaldnieks Leonīds Loginovs, radiodīdžejs Andris Freidenfelds jeb Fredis, aktrise Madara Botmane, sabiedrisko attiecību speciāliste Sindija Vilde, mūziķis Jānis Šipkēvics un citi. Linda bija satērpusies gana jancīgā pelēkā tērpā un kājās āvusi dzeltenas kurpes. Sanākušos ļaudis Linda priecēja arī ar kompozīcijām no jaunā albuma.

Albuma "Digital Church" pirmatskaņojuma koncertu sērijas laikā Linda Leen uzstāsies ar vairākiem koncertiem - 16.martā un 17.martā koncertzālē "Palladium Rīga", 19.martā Vidzemes koncertzālē "Cēsis", bet 26.martā koncertzālē "Lielais dzintars" Liepājā. Steidz pirkt biļetes un iepriecini mākslinieci ar savu apmeklējumu!


Kasjauns.lv/Foto: Edijs Pālens/LETA