Selīna Diona samazina mājas cenu par 7 miljoniem. Tagad pirksiet? FOTO
2013. gadā dziedātāja Selīna Diona šo īpašumu vēlējās pārdot par 72 miljoniem dolāru. 2016. gadā pēc vīra nāves viņa cenu samazināja līdz 38.5 miljoniem. Šā gada sākumā mūziķe cenu „nolaidusi” vēl par 7 miljoniem.
Slavenības
2017. gada 22. janvāris, 04:21

Selīna Diona samazina mājas cenu par 7 miljoniem. Tagad pirksiet? FOTO

Jauns.lv

Kanādiešu dziedātāja Selīna Diona ļoti, ļoti vēlas pārdot savu Floridā esošo sapņu māju, taču pagaidām viņai tas neizdodas. Brīnišķīgās balss īpašniece īpašuma cenu samazinājusi par septiņiem miljoniem ASV dolāru. Varbūt beidzot tomēr kāds nopirks.

Dziedātāja Selīna Diona savu Floridas īpašumu pārdošanā izlika jau 2013. gadā. Tolaik viņa par māju prasīja 72 miljonus ASV dolāru. Neviens potenciālais klients nepieteicās. Pērn pēc vīra mūzikas producenta Renē Andželila nāves, Diona īpašuma cenu samazināja teju uz pusi, prasot par to vairs 38.5 miljonus ASV dolāru. Tagad viņa cenu samazinājusi vēl par 7 miljoniem.

930 kvadrātmetru plašais īpašums atrodas uz 2.2 hektāru liela zemes gabala. No tā ir tieša pieeja pludmalei. Teritorijā ir tenisa korts un mājiņa kokā, kur bērniem spēlēties. Galvenajā mājā ir piecas guļamistabas ar piecām „en-suite” vannasistabām. Īpašumā ir divas virtuves un lifts. Teritorijā ir arī divi četru guļamistabu viesu namiņi un lapene pie baseina.

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press