"Radio Rīgai" 20 gadu jubilejas svinībās satiekas bijušie kolēģi. FOTO
Bijušā radio direktore Sanita Griķe dāvanā no SIA Parnass Presentreklam direktora Jāņa Bankoviča saņēma T kreklu ar radio logo.
Slavenības
2013. gada 5. jūlijs, 04:27

"Radio Rīgai" 20 gadu jubilejas svinībās satiekas bijušie kolēģi. FOTO

Jauns.lv

Tieši pirms 20 gadiem cilvēki pirmo reizi izdzirdēja jaunu radio — „Radio Rīgai 106,2”. Doma laukumā radio jubileju jautrā atmosfērā nosvinēja raidstacijas bijušie darbinieki un draugi.

Viesu un svinētāju vidū bija abi radio direktori: uzņēmēja Sanita Griķe un vācietis Tomass Šrāders. „Mums ir tā unikālā iespēja, ka „Radio Rīgai” ir strādājuši ļoti daudz cilvēku, kuri joprojām ir ēterā, un mēs gandrīz katru gadu satiekamies. Vienmēr tas ir jauki — mums ir par ko runāt, atceramies notikumus, stāstām par tagadējiem notikumiem, un tā ir kolosāli ģimeniska izjūta,” teic uzņēmēja Sanita Griķe, kas savulaik bija „Radio Rīgai” direktore. Viņa piebilst, ka radio vācu direktors Tomass Šrāders ir tik ļoti iemīlējis Latviju, ka joprojām katru otro gadu atbrauc uz šejieni. Arī radio jubilejā viņš bija ieradies kopā ar ģimeni.

Tāpat pasākumu apmeklēja LTV laika ziņu moderatore Arta Skuja, raidījuma „Bez tabu” vadītājs Juris Šteinbergs, „Rimi Latvia” mārketinga un sabiedrisko attiecību vadītāja Karīna Jermušs ar ģimeni, producents Ģirts Bišs, režisore Vija Bremze, Konkurences padomes priekšsēdētāja Skaidrīte Ābrama, atjaunošanas kartes „Zelta Zivtiņa” reklāmas seja un raidījuma „Te!” vadītāja Marta Selecka, SIA „Parnass Presentreklam” direktors Jānis Bankovičs, kinorežisors un producents Viesturs Alksnītis un citi radio darbinieki.

Uz svinībām gan nevarēja ierasties LTV valdes priekšsēdētājs Ivars Belte, kurš radio vadīja mārketinga un pārdošanas daļu, bet aktieris Gundars Āboliņš jubilejas svinību laikā atradās viesizrādēs ar teātri Vācijā.

Kasjauns.lv/ Foto: Anete Janševica