Martinsone un Krivāns aizvien skumst pēc „Sirdsmīļās Monikas”
Aktieri Leons Krivāns un Mirdza Martinsone lepojas, ka varēja spēlēt populārajā seriālā „Sirdsmīļā Monika”, kurā izspēlēja dažādas sadzīviskas sitācijas.
Slavenības
2013. gada 14. jūlijs, 12:05

Martinsone un Krivāns aizvien skumst pēc „Sirdsmīļās Monikas”

Jauns.lv

Galveno lomu atveidotāji seriālā „Sirdsmīļā Monika” Mirdza Martinsone un Leons Krivāns joprojām skumst, ka seriālam nebija turpinājuma.

Satiekot aktrisi Mirdzu Martinsoni, viņa atklāj, ka sajūtas par populāro latviešu seriālu, kuru filmēja pirms vairāk nekā desmit gadiem, ir divējādas. „Monikas laikus atceros ar lielu prieku un skumjām vienlaicīgi. Skumji tāpēc, ka beidzās... Tā loma man ļoti patika, es pavisam noteikti Monikas tēlā biju kā zivs ūdenī,” atzīst Martinsone. Tāpat par laiku, kad TV skatītāji sekoja līdzi Monikas jaunākajām sērijām, skumst aktieris Leons Krivāns. „Seriālu vajadzēja turpināt. Mums labi gāja, tāpēc ir ļoti žēl, ka pārtrauca filmēšanu,” atzīst aktieris.

Vasarā abi aktieri kopā ar pārējiem seriāla „Sirdsmīļā Monika” aktieru komandu – Jāni Reini un Olgu Dreģi ceļos pa visu Latviju, sniedzot koncertus par godu aktrises Olgas Dreģes 75 gadu jubilejai. Starp citu, arī Leons Krivāns šogad svinēja 75 gadu jubileju un savos spēka gados jūtas labi. „Mani kaitina vien tas, ka vairs nevaru tik aktīvi dārzā strādāt. Bet tāpat strādāju cik vien varu, jo māja jāuztur kārtībā!” norāda Krivāns, kurš visiem zināms arī kā Mieriņš seriālā „UgunsGrēks”.

Kasjauns.lv/ Foto: Anete Janševica, publicitātes