Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Keita Mosa gandrīz paklūp, slepus lavoties ārā no kluba pa sētas durvīm. FOTO
Vai pie vainas tumsa jeb baudītie dzērieni, taču britu supermodelei Keitai Mosai saļodzījās melnajās augstpapēžu kurpēs autās kājas un viņa tik tikko nepaklupa.
Slavenības

Keita Mosa gandrīz paklūp, slepus lavoties ārā no kluba pa sētas durvīm. FOTO

Jauns.lv

Kā gadījās, kā ne, britu supermodelei Keitai Mosai (42) saļodzījās kāja, kad viņa pēc lieliski pavadīta vakara, devās prom no ballītes.

Keita Mosa gandrīz paklūp, slepus lavoties ārā no ...

Britu supermodele Keita Mosa apmeklējusi Meifēras rajonā Londonā esošo klubu „Mark’s Club”, kur piedalījusies VIP vakariņās. Supermodele ballējusies līdz pat četriem rītā un sabiedrisko iestādījumu pametusi kopā ar draudzenēm pa sētas durvīm. Vai pie vainas tumsa jeb baudītie dzērieni, taču Mosai saļodzījās melnajās augstpapēžu kurpēs autās kājas un viņa tik tikko nepaklupa. Pateicoties netālu esošajai mūra sienai, modelei izdevies atgūt līdzsvaru un nepakrist. Pēc tam līdz automašīnai modele aizgājusi stabilā solī, neviena rokas nepabalstīta.

Keita Mosa ir populāra kā liela ballīšu cienītāja. Ne reizi vien viņa klubiņus pametusi jau esot jaušamā „kunga prātā” un modeli līdz limuzīnam nācies nogādāt ar palīdzīgu roku. Taču ne šoreiz.

Kad ballīšu karalienei palika 34 gadi, modele ieplānoja četras ballītes 34 stundu garumā, katru stundu veltot vienam savas dzīves gadam. Taču viņai svinību laiku nācies saīsināt, jo pēc 18 stundām zudis lielais ballēšanās gars.

Savukārt 40. dzimšanas dienu modele beigusi svinēt tikai pēc apaļām simts stundām! Pēdējie viesi supermodeles mājas pametuši tikai četras dienas pēc jubilejas.

 

Vai pie vainas tumsa jeb baudītie dzērieni, taču britu supermodelei Keitai Mosai saļodzījās kāja un viņa tik tikko nepaklupa, četros rītā dodoties prom no ballītes pa naktskluba sētas durvīm.

Keita Mosa gandrīz paklūp, pametot ballīti pa sētas durvīm

Vai pie vainas tumsa jeb baudītie dzērieni, taču britu supermodelei Keitai Mosai saļodzījās kāja un viņa tik tikko nepaklupa, četros ...

Keitai Mosai uz kleitas izirusi savāda balta viela

Ierodoties pie restorāna „Chiltern Firehouse”, supermodele Keita Mosa izkāpa no automašīnas ar savādu baltu vielu, kas bija izbirusi viņai uz ...

Keita Mosa pēc vētrainas nakts

Keita Mosa pēc vētrainas nakts

Iereibusi supermodele nēsā sev līdzi glāzi

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press