Slavenību vasaras tērpi, ko vīrieši nevar ciest. FOTO
Slavenības
2013. gada 24. jūlijs, 17:31

Slavenību vasaras tērpi, ko vīrieši nevar ciest. FOTO

Jauns.lv

Vasarā sievietēm ir bezgala plaša apģērbu izvēle: šortiņi, svārciņi, mini un maxi, kombinezoni.... Var stiliņu papildināt ar saulesbrillēm un krāšņām cepurēm. Taču ne viss, kas modes dāmu garderobē, tīk arī stiprā dzimuma pārstāvjiem.

Pirms pētām slavenības un uzklausām vīriešu kritiku, gribam norādīt, ka šīs ir amerikāņu vīriešu domas. Ko par to domājat jūs, Latvijas vīrieši?

„Seksīgums ir tikpat subjektīvs jēdziens kā skaistums,” norāda vīriešu žurnāla „GQ” vecākais redaktors Vils Velčs, kurš gatavs atspēkot un pierādīt, ka modes tendences, kas parastam vidusmēra amerikānim nešķiet seksīgas, patiesībā tik briesmīgas nav. „Vai gari plandoši svārki atgrūž vīriešus bet īsi mini bruncīši piesaista kā magnēts? Ir virkne faktoru, no kā būs atkarīga atbilde,” viņš norāda. „Nozīme būs arī tam, kāda tipa vīrieti konkrētā sieviete vēlas savaldzināt. Turklāt galvenais mērķis taču nav savaldzināt pretējā dzimuma pārstāvjus. Daudzas sievietes ģērbjas skaisti un moderni sava prieka un reizēm arī citu sieviešu dēļ.” Velčs iesaka dāmām izvēlēties tās modes tendences, kas glaimo tērpa nēsātājas figūrai un izceļ viņas personību. „Viss atkarīgs no tā, kā sieviete prot iznest savu tērpu.”

 Lūk, slavenības un aktuālās modes tendences, kas amerikāņu vīriešiem tik ļoti nepatīk. Ko par to domājat jūs?

1. Kombinezons ar īsām biksītēm

„Lai cik pievilcīga būtu meitene, šis ir visdrošākais veids kā izskatīties briesmīgi. Šķiet, ka šādi ģērbta meitene valkā autiņbiksītes, it kā viņai būtu klucis biksēs. Šim apģērbam absolūti nav formas,” – Džulians, 26, Holivuda.

Stila eksperts Vils Velčs:

„Kombinezoni ne vienmēr atbaida vīriešus, tie ir ļoti dažādi. Manuprāt vislabāk tie izskatās vidēji garām un maza auguma meitenēm. Vairums īsbiksīšu kombinezonu izceļ valkātājas plecus un augšstilbus. Dažas dāmas tas dara pievilcīgākas, bet citām absolūti neder.”

2. Baltu mežģīņu kleitas un topiņi

„Dažas meitenes šādā tērpā pārāk līdzinās cakotai sedziņai, tieši kā no manas vecmāmiņas naktsgaldiņa,” – Čaks, 41, Ņujorka.

Stila eksperts Vils Velčs:

„Mežģīnēm piemīt kas vecmodīgs un varbūt dažiem vīriešiem tas rada problēmas. Taču parasti mežģīņu tērpu mēdz uzskatīt par ļoti seksapīlu, jo tas šo to atsedz skatienam un šo to paslēpj. Tomēr dažiem vīriešiem mežģīnes pārāk atgādina senus laikus un šķiet novecojušas. Neuzskatu, ka mežģīnes atgrūž vīriešus, ja vien tērps nav pārlieku kruzuļots.”

 3. Milzu saulesbrilles

„Tās izskatās stilīgi tikai slavenībām, kam nepieciešams paslēpt seju. Kad ieraugu tādu meiteni, šķiet, ka viņai uz sejas ir kas tāds, ko gribas noslēpt,” – Deniss, 23, Ņujorka.

Stila eksperts Vils Velčs:

„Atceraties tās slavenības, kas šīs brilles padarīja populāras: Parisa Hiltone, Lindseja Lohana, Britnija Spīrsa... Ja kāda sieviete šīs dāmas uztver kā stila ikonas, tad viņai ir virkne problēmu un neviena no tām nav seksīga. Ja viņa tikai vēlas izskatīties slavena jeb pašai nav savu domu un viņa idejas špiko dzeltenās preses slejās, šī sieviete nebūs tā īstā.”

4. Pilnās zoles

„Pilnās zoles nav glītas! Lūdzu! Dievs! Nē!” – Tods, 30, Hjūstona.

Stila eksperts Vils Velčs:

„Augsti papēži un laiviņas stila kurpītes vizuāli padara slaidākas un garākas valkātājas kājas, kā arī piešķir elegantu izskatu, kas turklāt ir pilnīgi pretējs vīrieša kājas izskatam. Masīvi papēži un platformas zoles sniedz pretēju efektu, piešķir druknumu un izskatās neērti valkāšanai.”

5. Darba kombinezons

„Man nāk prātā divu profesiju pārstāvji: fermeri un santehniķi. Laikam ne tā labākā asociācija ar ko meitenes gribētu būt salīdzinātas,” – Džulians, 26, Holivuda.

Stila eksperts Vils Velčs:

„Šie kombinezoni atsauc atmiņā seriālu „Blossom”. Dažkārt šķiet, ka sieviete tajā izmisīgi cenšas izskatīties divreiz jaunāka.”

6. Platmales

„Cepures ar lielām malām piedien vecām lēdijām, ” – Džeremijs, 32, Losandželosa.

Stila eksperts Vils Velčs:

„Ja cepures ar lielām malām jums nešķiet stilīgas, ierakstiet interneta meklētājā atslēgas vārdus – „Bianka Džegere kāzas”!”

7. Retro bikini ar paaugstinātu jostasvietu

„Doma par šādām iesauļotajām līnijām ir pietiekama, lai es nevarētu gulēt visu vasaru,” – Niks, 26 Ņujorka.

8. Šorti ar augsto jostasvietu

„Kāpēc gan? Vai tad tu nesaproti, ka izskaties pēc dīvaines, kas uzrāvusi bikses līdz pat zodam?” – Džefs, 40, Losandželosa.

„Uzmanību! Pēc maltītes jūs var noturēt par grūtnieci,” – Niks, 26, Ņujorka.

Stila eksperts Vils Velčs:

„Šķiet, ka džinsi, šortiņi un peldkostīmi ar paaugstināto jostas vietu anatomiski mulsina mūslaiku vīriešus, kas izauguši ar domu, ka „viduklis” kā vīriešiem, tā sievietēm ir dažas collas zem gurniem. Pie tā jūsu acis ir tik ļoti pieradušas, ka varētu būt grūti mainīt domas. Taču ir simtiem meiteņu, kas nēsā šādus apģērbus.”

Kasjauns.lv, Foto: Bulls Press