Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Ģederte ziedo teju puslitru asiņu; Reiniku izbrāķē
Uzņēmēja Marika Ģederte labprāt piedalās labdarības pasākumos. Lai palīdzētu, viņa ir gatava ziedot arī asinis.
Slavenības

Ģederte ziedo teju puslitru asiņu; Reiniku izbrāķē

Jauns.lv

Uzņēmēja Marika Ģederte allaž ir atbalstījusi dažādus labdarības pasākumus un arī Valsts Asinsdonoru centra un organizācijas „Ziedot.lv” kampaņa „Ziedo divreiz!” nebija izņēmums. Ģederte šajā akcijā ziedoja 450 mililitrus asiņu, savukārt dziedātājs Lauris Reiniks kā donors tika izbrāķēts, jo salīdzinoši nesen apmeklējis Dominikānas Republiku.

Ģederte ziedo teju puslitru asiņu; Reiniku izbrāķē...

Kampaņā „Ziedo divreiz” iesaistījušies arī vairāki sabiedrībā zināmi ļaudis – uzņēmējas Marika Ģederte un Santa Kola, dziedātājs Lauris Reiniks, grupas „PeR” dalībnieks Edmunds Rasmanis, LTV raidījumu vadītājs Uģis Joksts un citi. Pie „Lattelecom” ēkas Rīgā notikušajā kampaņas pasākumā Kasjauns.lv sastapa šos ļaudis un pārliecinājās, ka Marika ziedoja asinis. To izdarīt vēlējās arī Lauris Reiniks, bet atklājās, ka viņš to tagad darīt nedrīkst, jo pārāk nesen apmeklējis eksotisku valsti.

Akcija „Ziedo divreiz” nozīmē, ka, nododot asinis, cilvēks saņemto naudu ziedo labdarībai. „Ziedojot asinis, donors gūst gandarījumu par sniegto palīdzību kādam, kam tā ir bijusi tik ļoti nepieciešama. Savukārt novirzot asinsdonoram piešķirto kompensāciju labdarībai, gandarījums dubultojas. Kopš šā gada maija, kad aizsākām kampaņu „Ziedo divreiz!”, ziedojumu apjoms jau tagad liecina par to, ka mērķis par 100 % bezatlīdzības kustību tiks sasniegts,” teic Ziedot.lv vadītāja Rūta Dimanta.

„Ziedo divreiz” akcijā piedalās sabiedrībā zināmi ļaudis

„Ziedo divreiz” akcijā piedalās sabiedrībā zināmi ļaudis

Kasjauns.lv/ Foto: Publicitātes