Aktrises Skultes mīļotais lietuvietis atzīst, ka viņu savaldzina sievietes gaita. FOTO
Slavenības

Aktrises Skultes mīļotais lietuvietis atzīst, ka viņu savaldzina sievietes gaita. FOTO

Jauns.lv

Seriāla Viņas melo labāk aktrise Evija Skulte (38) atradusi sev jaunu mīlestību - viņa filmēšanas laikā saskatījusies ar lietuviešu producentu Rimvīdu Martinaiti. Lūk, kas par viņu zināms Lietuvā!

Aktrises Skultes mīļotais lietuvietis atzīst, ka v...
Evija Skulte filmēšanās seriālā „Viņas melo labāk” satuvinājusies ar seriāla producentu Rimvīdu Martinaiti.
Evija Skulte filmēšanās seriālā „Viņas melo labāk” satuvinājusies ar seriāla producentu Rimvīdu Martinaiti.

Evija Skulte vairāk nekā pirms gada šķirās no vīra, scenogrāfa Kristapa Skultes, bet tagad viņai ir īsts dienesta romāns – simpātiskā aktrise ir kopā ar lietuviešu producentu Rimvīdu Martinaiti, to pašu lietuvieti, kas seriāla pirmajā sērijā aizveda Evijas varoni Martu mājās no negadījuma vietas.

 „Mums ir draudzīga, forša kompānija, tāpēc nav brīnums, ka neviļus var rasties arī simpātijas,” par sapazīšanos ar Rimvīdu Martinaiti, kurš jaunā TV3 seriāla producents, žurnālam „Kas Jauns” nesen atzina sipmātiskā aktrise. „Tas notika pamazām. Pēc kopā nostrādāta aptuveni mēneša sapratām, ka vienam pret otru sāk parādīties simpātijas, un tad arī sākām satikties. Esam diezgan līdzīgi cilvēki ar kopīgām interesēm, tāpēc ir interesanti kopā pavadīt laiku,” Evija Skulte, kura audzina divus dēlus Robertu un Bruno.

Arī Rimvīdam Martinaitim ir bērns – sociālajos tīklos norādīts, ka viņam ir pieaugusi meita Viktorija Martinaitīte, kura studē universitātē. Viņas māte ir Ingrīda Martinaitiene.

Lietuvas preses smalkajās aprindās producents Rimvīds Martinaitis iekļuva pirms vairākiem gadiem, kad saviesīgus pasākumus uzkrītoši bieži sāka apmeklēt kopā ar vienu no Lietuvas pieprasītākajām horeogrāfēm Anželiku Holinu (Anželika Cholina). Toreiz, jautāts, vai abiem ir romantiskas attiecības, Martinaitis sacīja, ka skaistā horeogrāfe viņam ir nekas vairāk kā laba, ļoti sena draudzene. Jāteic, abi kopā arvien biežāk tika manīti, arī vērojot sporta sacensības - futbola un pat hokeja spēles, kas Anželikai iepriekš nepavisam nebija raksturīgi. Savukārt Rimvīda intereses ar sportu saistītas jau sen - Martinaitis ir bijušais futbolists, padomju laikā bijis pat jauniešu izlases kapteinis.

Pēc vairāku mēnešu slapstīšanās pāris tomēr atzinās, ka starp abiem uzplaukušas vēl intīmākas jūtas. Rimvīds lietuviešu presei neslēpa, ka ar Anželiku satuvinājies laikā, kad viņa dzīvē bijis grūts laiks, un pievilcīgā sieviete viņu emocionāli atbalstījusi. Arī Anželika netaupīja labus vārdus par Rimvīdu, slavējot viņa daudzās lieliskās rakstura īpašības un atzīstot, ka kopā ar šo cilvēku jūtas patiešām laimīga. Skaistā pāra attiecībām gan nebija lemts ilgs mūžs – pēc apmēram gada viņi pasākumus jau apmeklēja katrs citā kompānijā.

Sievietēs Martinaitis visaugstāk vērtējot iekšējo mieru, auru un labas manieres, savukārt savaldzināt viņu spējot sievietes gaita un acis, - tā producents savulaik atklājis žurnāla „L’Officiel” lietuviešu izdevumam, neslēpjot, ka sievietes seksapīls, viņaprāt, attīstās tikai ar gadiem, kad pārējām kvalitātēm pievienojas arī dzīves pieredze. Patiešām valdzinoša un seksapīla sieviete, pēc viņa domām, ir Lietuvas prezidente Daļa Grībauskaite. Savukārt par interesantāko nodarbi, ko darīt kopā ar kādu daiļā dzimuma būtni, Rimvīds nosaucis futbola spēlēšanu pludmalē.

Evijas Skultes koķetā fotosesija žurnālam "Kas Jauns"

Seriāls „Viņas melo labāk” 1. sezona

Seriāla „Viņas melo labāk” aktieri un prezentācijas pasākuma apmeklētāji

Kasjauns.lv/Foto: Rojs Maizītis, facebook.com, TV3 publicitātes foto