Dzelzītis fano par Jumpravu "Green Mood Brunch" pasākumā
Aktieris Lauris Dzelzītis priecīgs par iespēju nofotografēties kopā ar „Jumpravas” mūziķiem Aigaru Grāveru un Aināru Ašmani.
Slavenības
2013. gada 20. augusts, 04:27

Dzelzītis fano par Jumpravu "Green Mood Brunch" pasākumā

Jauns.lv

Bijušās dzērienu rūpnīcas „Veldze” teritorijā noticis nu jau ceturtais pilsētvides pasākums „Green Mood Brunch”. Šoreiz tajā uzstājās grupas „Jumprava” un „Sus Dungo” un DJ Horens. Starp pasākuma apmeklētājiem bija arī aktieris Lauris Dzelzītis, kurš īpaši priecīgs bija par iespēju satikt grupu „Jumprava”.

„Green Mood Brunch” ir pasākums, ko rīko ekoloģiskās ēdināšanas iestāde „ECO CATERING” un kurā var baidīt ne tikai lielisku mūziku, bet arī  ekoloģiski gatavotas vakariņas līdzās bagātīgai kultūras programmai. Šoreiz bijušajā dzērienu rūpnīcā „Veldze” turpat netālu no Dailes teātra ieklīda arī aktieris Lauris Dzelzītis. „Beidzot man ir no darbiem brīvs vakars. Uzzināju, ka šovakar spēlēs „Jumprava”, tāpēc steidzu šurp,” portālam kasjauns.lv paskaidroja Lauris, kurš, ieraugot „Jumpravas” mūziķus Aigaru Grāveru un Aināru Ašmani, priecīgs palūdza viņus kopā nofotografēties.

Video: „Jumprava” 2013. gadā

  Kasjauns.lv/Foto: Anete Janševica