2013. gada 26. augusts, 22:02

Princeses Diānas bijušais mīļākais nopeļ jauno biogrāfisko filmu

Jauns.lv

Bojā gājušās Velsas princeses Diānas bijušais mīļākais Hasnats Hans nopēlis jauno biogrāfisko filmu, jo tā esot "pilnībā nepatiesa".

Pēc reklāmas klipa noskatīšanas starptautiski atzītais ķirurgs norādīja, ka kinolente "Diana" esot balstīta uz "pieņēmumiem un tenkām".

Viņš solījies neskatīties filmu, kad tā iznāks. "Es nedomāju, ka tai veiksies sevišķi labi," viņš teica intervijā izdevumam "Mail on Sunday". "Tā ir balstīta uz Diānas un draugu, un manu radinieku stāstīto, kuri nemaz neko daudz par šīm attiecībām nezināja. Tā balstīta uz pieņēmumiem un tenkām."

Hanu sadusmojis kadrs no filmas, kur redzami Diānas un Hana atveidotāji Naomi Votsa un Navēns Endrjūss. "No fotogrāfijas bija skaidrs, ka veidotāji mēģinājuši iedomāties, kā mēs būtu varējuši uzvesties viens otra sabiedrībā, taču tas ir pilnībā nepatiesi. Mūsu attiecībās nebija nekādas hierarhijas. Viņa nebija princese, un es nebiju ārsts. Mēs bijām draugi, un normāli cilvēki viens otram blakus stāv kā draugi," viņš uzsvēra.

Kinolente koncentrējas uz pēdējiem diviem gadiem princeses Diānas dzīvē. Kā zināms, viņa gāja bojā autoavārijā 1997.gadā Parīzē.

LETA