Skat, kā paaugušies Madonnas adoptētie bērni! FOTO
Madonna ar jaunākajiem bērniem – Deividu un Mērsiju – ieradusies Hītrovas lidostā Londonā, lai mērotu tālāko ceļu uz Ņujorku.
Slavenības
2013. gada 6. septembris, 04:27

Skat, kā paaugušies Madonnas adoptētie bērni! FOTO

Jauns.lv

Popzvaigznes Madonnas (55) adoptētais puisēns Deivids (24. septembrī būs 8) krietni paaudzies, viņš augumā pastiepies jau mammai virs pleca. Arī adoptētā meitenīte Mērsija (7) aug par brašu jaunkundzi.

Popzvaigzne Madonna redzēta ierodamies Hītrovas lidostā Londonā kopā ar saviem jaunākajiem bērniem – Deividu un Mērsiju. Dziedātāja bija ģērbusies ikdienišķā, sportiskā stilā un rokās uzvilkusi motociklistu cimdiņus, kurus – kā baumo – soliste iekļāvusi savā stiliņā, lai paslēptu sporta zālē pārpūlētās rokas.

Abi bērni nesa lielas mugursomas, un Mērsijai, kā jau jaunkundzei pieklājas, rokās turēja vēl rokassomiņu. Arī Madonnai pār plecu bija pārmesta paliela melna soma. Lidostā Madona ieradās, mīļi turot katru atvasi pie rokas.

Ģimene posās ceļam uz Ņujorku.

2006. gadā Madonna adoptēja gadu veco malāviešu puisēnu Deividu Bandu, bet 2009. gadā – trīs gadus veco malāviešu meitenīti Mērsiju Džeimsu. Popzvaigzne adoptēja Mērsiju, pārsūdzot Malāvijas tiesas sākotnēju lēmumu neļaut viņai to darīt, pamatojoties uz to, ka, lai adoptētu bērnu, iespējamiem vecākiem ir jābūt valsts rezidentiem 18 līdz 24 mēnešus. Meitenes māte bija mirusi pāris dienas pēc dzemdībām, un viņas tēvs par meitu nebija licies ne zinis vairākus gadus, tāpēc Mērsija Džeimsa līdz adopcijai dzīvojusi bērnunamā.

Madonnai ir arī divi bioloģiskie bērni. Meita Lurdesa (16), kas dzimusi viņas attiecībās ar bijušo fitnesa treneri Karlosu Leonu, un dēls Roko (13), kurš pasaulē nāca viņas laulības laikā ar kinorežisoru Gaju Ričiju. Roko piedzima tikai piecas dienas pirms popzvaigznes 42. dzimšanas dienas.


Kasjauns.lv, Foto: Bulls Press