Reperis Gacho aktieri Artusu Kaimiņu dēvē par cirvi. FOTO. VIDEO
Skat, cik lakonisks savos uzskatos par aktieri Artusu Kaimiņu ir reperis Gacho.
Slavenības
2013. gada 28. septembris, 13:12

Reperis Gacho aktieri Artusu Kaimiņu dēvē par cirvi. FOTO. VIDEO

Jauns.lv

Pirms aptuveni mēneša aktieris Artuss Kaimiņš savā radio raidījumā „Suņu būda” sarunā ar reperi Ozoli aprunāja Ozola kolēģi reperi Gacho. „Studentu paradīzes” pasākumā Gacho parādīja, ko domā par aktieri, uzvelkot T-kreklu ar Artusa bildi un uzrakstu – cirvis.

Kad „Suņu būdā” pie aktiera Artusa Kaimiņa ciemojās reperis Ozols, Artuss pret viņu bija laipns, jo ar Ozola mūziku kopā esot uzaudzis. Sarunā viņš jautāja par Ozola konkurentiem un aprunāja tos. Visbrangāk tika Ozola kolēģim, reperim Gacho, par kuru iesmēja kā Ozols, tā Gacho. Kaimiņš sludināja, ka nevienam nav saprotams, kas tas ir par mūzikas žanru, kurā savus panākumus plūc Gacho. Viņam piebalsoja arī Ozols nosmējot: „Tā ir moderna meinstrīma mūzika ar repa elementiem.”

Uz Ozolu Gacho jau sen ir „zobs”, tāpēc pēc šī raidījuma Gacho vairāk vērsās pret kacinātāju Kaimiņu. Sociālajā vietnē „Twitter” Gacho ierakstīja: „Artuss Kaimiņ! Kad satiksi mani uz ielas cel rokas gaisā, nevis lien sveicināties! Ne tam sabrauci virsū puņķi! P.S. pasveicini Ufo!” Uz to Kaimiņš atbildēja vienā vārdā: „Nemīz!” Gacho uz to atbildēja arī ar vienu vārdu: „Labi.”

Nu vakar notikušajā „Studentu paradīzē” Gacho atbildēja aktierim ar publisku paziņojumi. Uzstājoties vairākiem tūkstošiem jauniešu, kas plosījās „Arēnā Rīga”, Gacho vienubrīd uzvilka T-kreklu ar Artusa fotogrāfiju un uzrakstu – cirvis. Nekādos plašos komentāros Gacho neieslīga, vien uzsvēra, ka šādi viņš domā par Artusu Kaimiņu.

Kasjauns.lv iepriekš jau rakstīja, ka Kaimiņš savā raidījumā „Suņu būda” būtībā ņirgājas par atnākušajiem viesiem un viesu cunftes pārstāvjiem. Tā, piemēram, aktrisi Regīnu Devīti, ko labi zinām kā TV seriāla „UgunsGrēks” Zentu viņš ar saviem piedāvājumiem iedzert un glupiem jokiem par seriālu noveda pat līdz asarām.

Savukārt citā raidījumā, kur studijas viesis bija Pauls Timrots, Kaimiņš, kurš mēģināja paņirgt par Paulu tā dabūja pretī, ka viņam pašam maz nelikās un visu raidījumu Kaimiņš no uztraukumiem svīda un raustīja valodu.

Video: Artuss Kaimiņš sarunā ar reperi Ozolu

Video: Artuss Kaimiņš sarunā ar Paulu Timrotu

Video: Artuss Kaimiņš sarunā ar seriāla „UgunsGrēks” Zentu – aktrisi Regīnu Devīti

Video: Gacho jaunākais videoklips

Kasjauns.lv/Foto: Anete Janševica