TV šova „Dziedošās ģimenes” piektā sezona ir sākusies! FOTO
„Dziedošo ģimeņu” atklāšanas raidījumā uz skatuves muzikālu priekšnesumu sniedza pirmās sezonas uzvarētāji – Vītolu ģimene.
2013. gada 7. oktobris, 10:30

TV šova „Dziedošās ģimenes” piektā sezona ir sākusies! FOTO

Jauns.lv

TV raidījums „Dziedošās ģimenes” piektā sezona ir atklāta un izvēlētas trīs ģimenes, kuras kopā ar jau septiņām zināmām ģimenēm nākamnedēļ uzsāks cīņu, lai noskaidrotu piecgades skanīgāko ģimeni.

„Dziedošās ģimenes” šajā sezonā vadīt raidījuma „Labvakar, Latvija!” vadītāji Jānis Auzāns un Jolanta Strikaite, bet žūrijas vietas ieņēma mūziķi - grupas „Galaktika” dalībnieks Normunds Zušs, grupas „Tērvete” dalībnieks Artūrs Reiniks un Labestības dienu patronese aktrise Katrīne Pasternaka.

Par ceļazīmi uz nākamajiem raidījumiem sacentās desmit ģimenes: Ješkinu ģimene no Rencēniem, Aizgaļu ģimene no Cēsīm, Mortukānu saime no Latgales, Galiņu ģimene no Alsungas, Molleru ģimene no Alūksnes, Dubru ģimene no Babītes novada Piņķiem, Milleri-Balandini no Rīgas, Madlinsku ģimene no Vecumniekiem, Reiņu ģimene no Rēzeknes un Tēbergu ģimene no Jūrmalas.

Atklāšanas raidījumā „Dziedošo ģimeņu” studijā pulcējās vairākas iepriekšējo gadu dalībnieces, piemēram, pirmās sezonas uzvarētāji – Vītolu ģimene, pērnā gada uzvarētāji Tihovsku ģimene un otrās vietas ieguvēji Baumaņu ģimene, Zaļkalniņu ģimene un citas.

Pēc skatītāju un žūrijas balsojuma tika lemts, ka dziedošo ģimeņu maratonu turpinās un kopā ar vēl septiņām zināmām ģimenēm cīņu uzsāks - Aizgaļu, Milleru-Balandinu un Reiņu ģimenes.

Kasjauns.lv/ Foto: Mārtiņš Ziders