Ģirts Jakovļevs brokastīs ēd to, ko sieva uztaisījusi
Aktieris Ģirts Jakovļevs labāko Rīgas restorānu šefpavāru vidū – no kreisās „Balzambāra” šefpavārs Romāns Morozovs, bet no labās – „HE`s” šefpavārs Heinrihs Erhards.
Slavenības
2013. gada 8. oktobris, 19:07

Ģirts Jakovļevs brokastīs ēd to, ko sieva uztaisījusi

Kasjauns.lv

Nacionālā teātra aktieris Ģirts Jakovļevs kopā ar kolēģiem Mariju Bērziņu, Zani Jančevsku un Juri Hiršu uz pāris stundām pievienojās Latvijas labākajiem šefpavāriem, lai pagatavotu „Zvaigžņu brokastis”.

Dažādu gardumu gatavošanā Nacionālā teātra aktieri iesaistījās, kopā ar Latvijas labāko restorānu šefpavāriem restorānā „Kaļķu vārti” atklājot Rudens Rīgas restorānu nedēļu. Šefpavāri un aktieri „Zvaigžņu brokastīs” pagatavoja ēdienus, meklējot kopīgo restorānu kultūrā un skatuves mākslā.

Ģirts Jakovļevs, kurš brokastīs mielojas ar to, ko viņam pagatavojusi sieva, bet pats dažreiz uzsmērējot kādu sviestmaizi, pielika roku pie gardu siļķu salātu pagatavošanas, rīvējot uz tiem svaigu mārrutka sakni.

Marija Bērziņa, kura brokastīs iecienījusi auzu pārslu putru vai augļu salātus ar jogurtu, ar speciālu lodlampu karsēja deserta krēma glazūru, savukārt Juris Hiršs, kurš, smejoties atzina, ka brokastīs ēdot kartupeļus ar kotletēm, jo viņš bieži vien brokastis ēdot, kad citi jau mielojas ar pusdienām, dāsni dāmām pasniedza šefpavāru sarūpēto maltīti. Tikmēr Zane Jančevska, kura no rītiem iztiekot vien ar kafiju ar medu, ar ēdamo zeltu dekorēja šokolādes bumbiņas.

Nacionālā teātra aktieri gatavo „Zvaigžņu brokastis”

gallery icon

Kasjauns.lv/Foto: Mārtiņš Ziders