Judzis pēc romāna ar miljonāra Maligina meitu cenšas atgriezties pie sievas
Mūziķis Mārcis Judzis pēc romāna ar Irinu Maliginu (attēls pa labi), nu cenšas atgriezties pie sievas Rūtas.
Slavenības
2017. gada 15. marts, 05:15

Judzis pēc romāna ar miljonāra Maligina meitu cenšas atgriezties pie sievas

Jauns.lv

Romānam ar miljonāra Valērija Maligina meitu Irinu grupu „Dzelzs vilks” un „Ryga” dalībnieks Mārcis Judzis (34) esot pielicis punktu. Saprotot, ka dzīvē viņam svarīgākais ir ģimene, Judzis atgriezies pie sievas un viņa divu bērnu mātes Rūtas.

Mārcis Judzis kopš pagājušā gada vasaras bija kopā ar viena no Latvijā bagātāko cilvēku, farmācijas uzņēmuma „Olainfarm” valdes priekšsēdētāja Valērija Maligina meitu Irinu.

Pērn, esot kopā ar Irinu, žurnālam „Kas Jauns” Judzis uzsvēra, ka šķiršanās ir sāpīga tēma ne tikai viņa sievai, bet arī pašam. „Ja izmēģināti dažādi varianti, kā laulību glābt, bet nav izdevies, tad… Jā, mēs mēģinājām, un ne reizi vien… Diemžēl mūsu laulība diez vai turpināsies,” atklāja Judzis.

Tagad žurnāls „Kas Jauns” jaunākajā numurā vēsta, ka nu jau kādu laiku Judzis vairs nav kopā ar Irinu, un cenšas, kā spēdams, atjaunot attiecības ar sievu Rūtu. „Ir bijis tā, kā ir bijis, bet gribas dzīvot tālāk. Tas, ko esmu izdarījis pa šo laiku, man pašam ir jāizstrebj. Dzīvē gadās visādi, bet tagad man ir jānosargā pats dārgākais, kas man ir, – mana ģimene. Pašlaik tā ir kā zieds, kas mēģina uzplaukt vētrā. Tas ir jānosargā,” secina mūziķis.

   

Kāpēc tā, kāpēc savulaik pajuka Judža attiecības ar sievu un sākās romāns ar miljonāra meitu. Un kas tagad mainījies Judža izpratnē par dzīvē svarīgāko, lasāms žurnāla „Kas Jauns” jaunākajā numurā.

Kasjauns.lv / Foto: no izdevniecības „Rīgas Viļņi” arhīva, no Mārča Judža privātā arhīva