Tā Šomase apvainojas, uzzinot, ka tikusi izjokota! VIDEO
Raidījumā „Tikai ar ielūgumiem” Lieni Šomasi izjokoja, liekot viņai degustēt it kā trīs dažādus šķirnes vīnus, kas patiesībā bija viens un tas reibinošais dzēriens.
Slavenības
2013. gada 16. oktobris, 13:10

Tā Šomase apvainojas, uzzinot, ka tikusi izjokota! VIDEO

Jauns.lv

Dziedātāja Liene Šomase bija viena no trim dāmām, kuras jaunās sezonas pirmajā pārraidē izjokoja raidījums „Tikai ar ielūgumiem”. Uzzinot, ka ir smalki „iznesa cauri”, Liene sadusmojās. Skatiet, kā tas notika!

Vakar, 15. oktobrī, sezonu atsāka TV3 raidījums „Tikai ar ielūgumiem” un tajā, kā ierasts, tika izjokotas slavenības. Šoreiz zem sitiena tika paliktas trīs dāmas – uzņēmēja Marika Ģederte,  žurnāliste Ieva Adamss un dziedātāja Liene Šomase -, kuras tika uzaicinātas it kā uz jaunu raidījumu „Vīna pasaule”. Tajā dāmas piedalījās trīs vīnu degustācijā un viņām piedāvāja novērtēt Itālijas, Spānijas un Kalifornijas vīnus, lai gan patiesībā vīns bija viens un tas pats!

Raidījuma vadītāja lomā iejutās aktieris Rihards Lepers, kurš dāmām lūdza noteikt labāko no dzērieniem, un dāmas to ar aizrautību arī darīja, gudri izsakoties par katru no vīniem. „Šim ir labāka buķete”,  „šis liekas, ka baudāms ar gaļu,” „šis  ir piepildīts kā spāņa sirds ar vērša asinīm,” izteicās dāmas, kurām labāk garšoja trešais – it kā Spānijas vīns. Bet, uzzinot, ka ir izjokotas un patiesībā piedāvāts viens un tas pats vīns, dāmas smējās kā kutinātas. Tikai Liene Šomase strauji piecēlās kājās, noteica, ka tā izrīkoties ir cūciski, un pameta degustācijas vietu.

Lieni Šomasi izjoko raidījumā „Tikai ar ielūgumiem”

Kasjauns.lv/Foto: Ekrānuzņēmums no TV3 video, no Izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva