Smuka gan! Signe Valtere  seksīgā ballītē. FOTO
Lūk, šādi saposusies, Signe Valtere iejutās kluba „Coyote Fly” septiņu gadu jubilejas vakara vadītāju ampluā.
Slavenības
2013. gada 12. novembris, 07:01

Smuka gan! Signe Valtere seksīgā ballītē. FOTO

Jauns.lv

Aizvadītās nedēļas nogalē ar krāšņu ballīti 70. gadu stilā Vernisāžā tika svinēta zīmola „Coyote Fly” septītā pastāvēšanas gadskārta. Vakara vadītājas jomā iejutās Signe Valtere, kura ar ballītes tērpu demonstrēja savu sievišķīgo augumu.

Saposusies spožā, pašas darinātā kleitā, kas izceļ gan slaidās kājas, gan šmaugo vidukli un izteiksmīgo dekoltē, stiliste Signe Valtere mirdzēja vakara vadītājas ampluā. Svinību naktī viņai līdzās, sapucēts kā slavenās spiegu komēdijas tēls Ostins Pauers, bija dīdžejs Gustavs Vītoliņš jeb DJ Gustavito. Ballītes viešņām, ierodoties klubā, tika dāvinātas krāsainas ledenes uz kociņiem, kas atmosfērai piešķīra rotaļīgu toni.

„Coyote Fly” zīmola septītās dzimšanas dienas svinībās, kas ar jestrām dejām tika atzīmētas gandrīz līdz pat septiņiem rītā, uz skatuves kāpa ne tikai kluba dejotājas, bet arī pazīstami mūziķi, tostarp pašmāju rokenrola zvaigzne Pīts Andersons un „The Swamp Shakers” un grupa „Musiqq”, kas visus priecēja ar jaunas, populārajam naktsklubam „Coyote Fly” veltītas kompozīcijas pirmatskaņojumu. Bet pa īstam pūlis satrakojās ap vieniem naktī, kad savu koncertšovu sāka leģendārā deju mūzikas grupa „A-Eiropa”. Izpildot visus populārākos „A-Eiropas” hitus, kā, piemēram, „Tuvumā tālumā”, „Zima”, „Meitenes Rīgā” un citus, spriežot pēc kluba jubilejas viesu skaļajām emocijām, solists Artūrs Duboks kļuva par šo svinību mīlētāko un apjūsmotāko varoni.

Kasjauns.lv
Foto: Inta Mengiša, publicitātes foto (Uldis Lapiņš)