Magone par līgavaini izvēlas cietumā pasēdējušo Venti. FOTO
Magone Burka izvēlējusies savu līgavaini – Venti. Abi dosies kopīgā ceļojumā.
Slavenības
2013. gada 23. novembris, 09:34

Magone par līgavaini izvēlas cietumā pasēdējušo Venti. FOTO

Jauns.lv

TV 3 šovs „Saimnieks meklē sievu” uzņem apgriezienus. Savu izvēli ir izdarījis gan ugunsdzēsējs Ingus Krūmiņš, gan vienīgā saimniece – Magone Burka. Neskatoties uz to, ka Ventis savulaik pabijis ieslodzījumā, Burka savai sirdij nespēja atteikt.

Šajā raidījumā savu līgavu izvēlējās ugunsdzēsējs Ingus Krūmiņš, bet līgavaini – četrus gadus veca dēliņa mamma Magone Burka.

Magone randiņos devās ar abiem puišiem, lai vēl pēdējo reizi pārliecinātos par savu izvēli. No rakstura īpašībām puiši visaugstāk vērtēja saimnieces atklātību un vienkāršību. Saimniece izvēlējās Venti, kuru ieteica arī pagājušā gada šova dalībnieki Gunita un Kaspars. Ventis Magonei pievērsa uzmanību jau no pirmās dienas, atvezdams dāvanas gan pašai saimniecei, gan viņas dēlēnam, mammai un audžutēvam. Viņš atzina, ka Magone viņam ļoti simpatizē un būtu gatavs uzņemties rūpes arī par viņas dēlu.

Savu līgavu izvēlējās arī ugunsdzēsējs Ingus Krūmiņš, kurš meitenes pārbaudīja, spēlējot volejbolu. Ingus izvēlējās gaišmataino līgaviņu Agnesi.

Tālāk jaunos pārus gaida kopīgs ceļojums, lai pārliecinātos par savstarpējo saderību.

TV šovā „Saimnieks meklē sievu” Magone Burka atrod savu līgavaini

„Saimnieks meklēs sievu” 2. sezonas dalībnieki

gallery icon

Magones Burkas randiņš ūdens atrakciju parkā

gallery icon

Kasjauns.lv/ Foto: publicitātes, ekrānuzņēmums no video