Agnese Zeltiņa izrāda savu pirmo veikumu - rotu kolekciju. FOTO
Smaidīga un starojoša, aktrise Agnese Zeltiņa nodod vērtējumam savu pirmo rotu kolekciju „La Mia Sicilia”.
Slavenības
2013. gada 8. decembris, 20:10

Agnese Zeltiņa izrāda savu pirmo veikumu - rotu kolekciju. FOTO

Jauns.lv

Aktrise Agnese Zeltiņa nākusi klajā ar sava rotu zīmola „SoulStoneS by Agnese Zeltina” pirmo kolekciju, kuru aplūkot un novērtēt ieradās sabiedrības dāmas.

6. decembra vakarā aktrise Agnese Zeltiņa Vecrīgas viesnīcā „Grand Palace Hotel” prezentēja savu izveidoto rotu zīmolu „SoulStoneS by Agnese Zeltina”. Tapusi arī aktrises pirmā rotu kolekcija, kurai dots nosaukums „La Mia Sicilia”.

Uz aktrises rotu zīmola prezentāciju bija ieradušās vairākas sabiedrībā zināmas personas, Agneses Zeltiņas paziņas un draudzenes, kā arī paši tuvākie ģimenes locekļi. Agnesi ieradās sveikt gan māsa dermatoloģe Lauma Valeine, gan mamma Guna Zeltiņa. Aktrises veikumu bija ieradušās novērtēt arī TV seja Maija Silova, aktrise Zane Vaļicka, uzņēmēja Santa Kola un daudzi citi.

Vakara gaitā ikviena Agneses Zeltiņas kaklarota bija aplūkojama un pielaikojama, kā arī klātesošajiem viesiem bija iespēja iegādāties mirdzošās rotaslietas.

 Par muzikālos noskaņu vakara gaitā rūpējās saksofonists Jānis Danēvičs, kas palīdzēja uzburt lielisku gaisotni šajā prezentācijā. Pēc rotu prezentācijas klātesošie viesi varēja turpināt līksmas svinības viesnīcas „Grand Palace Hotel” restorānā „Suite”, kur norisinājās restorāna trīs gadu jubilejas svinības, turklāt kā goda viesis ballītē bija arī itāļu izcelsmes dziedātājs Roberto Meloni, kurš turpat atzīmēja savu trīsdesmit sesto dzimšanas dienu.

Tieši pusnaktī restorāns par godu savai trīs gadu jubilejai viesiem pasniedza gardu torti.

Kasjauns.lv/ Foto: Mārtiņš Ziders