Draugs, arī tavs galaktiskais Galaxy S4 jau ir vakardiena!
Priecīgs notikums tiem, kas jau sen vēlējās nomainīt savu mobilo telefonu. Skumji sāpīgs tiem, kuri paguva iegādāties iepriekšējo modeli.
Auto un tehnoloģijas
2014. gada 25. februāris, 13:52

Draugs, arī tavs galaktiskais Galaxy S4 jau ir vakardiena!

Jauns.lv

Kamēr būs aitas, atradīsies arī cirpēji. Turklāt mūsdienu cirpējiem atliek vien ar dažiem uzlabojumiem, lai aitas sastātos garā rindā. Jaunas šķēres pat nav jāizgudro!

Samsung Electronics prezentējis piektās paaudzes Galaxy S sērijas viedtālruni - Galaxy S5. Jaunais Galaxy S5 iekļauj vairākas būtiskas inovācijas, kas piemērotas ikdienai - tam ir uzlabota kamera, ātrāka datu pārraide ar Download Booster funkciju, vairākas aplikācijas aktīvam dzīvesveidam, kā arī uzlabota aizsardzība.

Galaxy S5 ir 16 megapikseļu kamera ar uzlabotu izvēlni un lietotāja saskarni, kas ļauj viegli uzņemt, rediģēt un dalīties ar attēliem. S5 ir arī pasaulē ātrākais automātiskais fokuss ar ātrumu līdz pat 0,3 sekundēm, kā arī HDR funkcija.

Galaxy S5 nodrošina šobrīd tirgū vismodernākās LTE un Wi-Fi savienojumu iespējas. Galaxy S5 atbalsta piektās paaudzes WiFi 802.11ac un 2X2 MIMO savienojumu standartus, kā arī plašu LTE savienojuma frekvenču spektru atbilstoši LTE 4. kategorijas standartiem.

Galaxy S5 veidots jau pazīstamajā Samsung stilā, papildinot to ar jaunām vēsmām. Korpusa aizmugurējais vāciņš veidots ar perforētu faktūru un to iespējams izvēlēties melnā, baltā, elektro zilā un zeltītā krāsā.

Plānots, ka Samsung Galaxy S5 viedtālruņi Baltijas valstīs būs nopērkami jau aprīlī par aptuveno mazumtirdzniecības cenu 700 eiro.

Kasjauns.lv, Foto: LETA/AFP