1dienas
9stundas
43minūtes
12sekundes

Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
"Maxima" izziņo lielāko noliktavas izpārdošanu vēsturē – cenas, sākot no 5 centiem
foto: Publicitātes
Maxima.

"Maxima" izziņo lielāko noliktavas izpārdošanu vēsturē - cenas, sākot no 5 centiem

Biznesa nodaļa

Jauns.lv

No 24. oktobra līdz 6. novembrim "Maxima" veikalos norisināsies vēsturiski lielākā noliktavas izpārdošana, kuras laikā cenas nepārtikas precēm būs pieejamas sākot no 5 centiem. Izpārdošanā tiks piedāvātas vairāk nekā 26 000 preces, sākot no kancelejas precēm, zeķēm un zeķbiksēm, apģērba, traukiem, sadzīves elektronikas - līdz pat auto precēm. Klienti tiek aicināti laikus plānot savus veikala apmeklējumus, ņemot vērā iespējami lielo cilvēku plūsmu veikalos izpārdošanas periodā.

“Noliktavas izpārdošana “Maxima” veikalos tiek organizēta pirmo reizi, kas ir jauns un unikāls veids kā padarīt iepirkšanos mūsu veikalos vēl izdevīgāku, sniedzot iespēju ietaupīt uz virkni nepārtikas preču rēķina. Šis piedāvājums ietver gan sezonālas preces, kas palīdzēs laicīgi sagatavoties gada gaidītākajiem svētkiem, gan arī ikdienai noderīgas lietas. Ceram, ka ikviens atradīs sev, ko atbilstošu. Noliktavas izpārdošanas darbosies pēc principa – “kas pirmais brauc, tas pirmais maļ”, precēm var nebūt otras līdzīgas, tāpēc aicinām laicīgi plānot savu iepirkšanos, tas sniegs iespēju izvēlēties no plašāka preču sortimenta par zemākām cenām,” stāsta Edvīns Lakstīgala, “Maxima Latvija” kategoriju vadības un iepirkumu direktors.   

Par īpaši izdevīgu cenu, bez preču skaita limita, klientiem būs iespēja iegādāties preces tādās kategorijās kā – mājsaimniecības piederumi, apģērbi un apavi, sadzīves elektronika, rotaļlietas, Ziemassvētku atribūtika, servējamie trauki u.c. kategorijās. Noliktavas izpārdošanas piedāvājumi būs pieejami 97  “Maxima X”, “Maxima XX” vai “Maxima XXX” formātu veikalos.

Katrā veikalā ir durvis, kur rakstīts “Ieeja tikai personālam” un, lai apmierinātu klientu ziņkāri, kas tur notiek, “Maxima” sniedz iespēju ielūkoties veikala ikdienā.

Ieeja tikai personālam. Kas atrodas aiz šīm “Maxima” durvīm

Ikkatrs no mums dodas uz savu iecienīto veikalu, retāk vai biežāk, tas atkarīgs no katra individuāli, jo īpaši COVID-19 laikā. ...

Lai veiksmīgi izmantotu noliktavas izpārdošanas priekšrocības un iepirkšanās notiktu iespējami raiti, “Maxima” aicina klientus laicīgi ieplānot iepirkšanos. Ieteicams izvēlēties iespējami agru rītu vai vēlu vakaru, kad ierasti veikalā ir mazāk klientu. Tāpat arī, izmantojot “Maxima” lietotnes funkciju “Skenē pats”, klienti var skenēt preces jau iepirkšanās laikā un apmaksu veikt tieši no telefona, pieejot pie pašapkalpošanās kases.

Tēmas