3dienas
1stundas
38minūtes
57sekundes

Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Auto un tehnoloģijas

"Goodyear" uzlabo kravas automašīnu efektivitāti ar jaunām riepām un to uzraudzības pakalpojumiem

Biznesa nodaļa

Jauns.lv

"Goodyear" ir spēcīgs spēlētājs kravas auto riepu tirgū, un ar tā jaunāko veikumu TV Autoziņas iepazinās transporta izstādē IAA Hanoverē, Vācijā.

“Šogad mums ir daudz jaunumu. Pirmais ir jaunā EQ MAX gamma, otrā ir riepas kā pakalpojums jeb “Tires as a service”, saka Davids Kalifano (Davide Califano), Goodyear komercauto riepu mārketinga vadītājs. Goodyear EQ MAX ir jauna riepu līnija, ko veido divas dažādas sērijas - EQ MAX un EQ MAX ULTRA.  

20% nobraukuma palielinājums

EQ MAX izstrādāta daudzveidīgam pielietojumam uz šosejām un otrās kategorijas ceļiem, nodrošinot līdz pat 20% lielāku nobraukumu un par 6% uzlabotu degvielas ekonomiju. Otra sērija EQ MAX Ultra izstrādāta ārkārtējai degvielas ekonomijai. Tā atbilst oriģinālapriepojuma prasībām, autoparkiem ar paaugstinātām prasībām pret degvielas ekonomiju, un tās var izmantot kā parastiem, tā elektriskiem kravas automobiļiem.

foto: Ekrānuzņēmums
Goodyear EQ MAX ir jauna riepu līnija, ko veido divas dažādas sērijas - EQ MAX un EQ MAX ULTRA.
Goodyear EQ MAX ir jauna riepu līnija, ko veido divas dažādas sērijas - EQ MAX un EQ MAX ULTRA.

Riepas kā pakalpojums

Mišela Rosa (Michelle Ross), Goodyear Taas pakalpojuma tirdzniecības & mārketinga vadītāja: “Riepas kā pakalpojums ir Goodyear jaunākais piedāvājums, ko var abonēt jebkuram transportlīdzeklim. Tajā iekļautas premium riepas, riepu un to spiediena uzraudzības tehnoloģija 24/7 režīmā, kā arī palīdzības nodrošināšana problēmu gadījumā. Ieguvums ir dīkstāves samazināšana par 50%, degvielas ekonomija par 2 - 3% pareiza riepu spiediena uzturēšanas rezultātā, kā arī papildus ieguvumi vadītāju drošības un labsajūtas uzlabošanā, jo viņiem mazāk nāksies raizēties par riepām un pavadīt laiku to nomaiņai.