Auto ziņas: Pārdaugavā vērienīgi atklāj jaunu Subaru un GWM autocentru

Biznesa nodaļa

Jauns.lv

Septembra vidū ar vērienīgu sarīkojumu Ulmaņas gatvē tika oficiāli atklāts Ad Rem Auto jaunais autosalons. Lai gan tehniski autocentrs funkcionē jau kopš augusta, Ad Rem Auto vadītājs Māris Īle neslēpa saviļņojumu par projekta īstenošanos.

"Šis ir mūsu lielais sapņa piepildījums," tā Māris Īle. Arī Subaru un GWM importētāja International Motors Nordic izpilddirektors Kristers Blomdells (Christer Blomdell): "Jauns autosalons vienmēr ir svarīgs zīmola pārstāvēšanā. Mēs stāvam aiz dīlera, bet tieši dīleris ir tas, kurš reprezentē zīmolu klientiem. No vizuālā viedokļa šis ir brīnišķīgs autosalons, un tas mums ir gan patīkami, gan svarīgi."

foto: Ekrānuzņēmums
Subaru un GWM klienti, kam Pārdaugava ir parocīgāka, var būt apmierināti par jaunā autosalona atrašanās vietu.
Subaru un GWM klienti, kam Pārdaugava ir parocīgāka, var būt apmierināti par jaunā autosalona atrašanās vietu.

SIA Ad Rem Auto jau kopš 2008. gada ir japāņu pilnpiedziņas automašīnu Subaru pilnvarotais pārstāvis. Jaunais autosalons Pārdaugavā ir viens no lielākajiem Subaru ekspozīcijas centriem Eiropā. Pēdējā laikā uzņēmums ir pazīstams arī kā ķīniešu zīmola GWM pārstāvis. Mazcenas elektroauto GWM Ora ir kļuvis par veiksmes stāstu. 110 reģistrēti Ora elektromobiļi Latvijā panākuši šī modeļa lielāko tirgus daļu Eiropā.  

"Mēs sākām Ora tirdzniecību februārī un jau no paša sākuma tas kļuva par vispārdotāko elektromobili tirgū. Ad Rem Auto ir paveicis lielisku darbu, kā pamatā ir ticība produktam, rūpes par klientiem un produkta parādīšana vislabākajā veidā," tā Kristers Blomdells (Christer Blomdell).

Subaru un GWM klienti, kam Pārdaugava ir parocīgāka, var būt apmierināti par jaunā autosalona atrašanās vietu. Tomēr Māris Īle sola, ka netiks aizmirsti arī tie, kam tuvāks iepriekšējais autosalons Brīvības ielā.