foto: Publicitātes attēls
IKEA uzsāk darbību Liepājā
IKEA klientu apkalpošanas vieta Liepājā.
Bizness un ekonomika
2024. gada 11. aprīlis, 10:50

IKEA uzsāk darbību Liepājā

Ziņu nodaļa

Jauns.lv

Liepājā atvērta pirmā IKEA plānošanas un preču pasūtīšanas vieta Latvijā.

Tā ir pirmā šāda veida klientu apkalpošanas vieta Latvijā – mazāka formāta nekā veikals, paredzēta atbalstam mēbeļu plānošanā un pasūtīšanā. Papildus Liepājā izveidota iedvesmojoša ekspozīcija, ērtas pasūtījumu saņemšanas un preču maiņas un atpakaļatdošanas zonas. Aptuveni 100 dažādu veidu preču pieejamas tūlītējai iegādei.

IKEA plānošanas un preču pasūtīšanas vietas kopējais izmērs ir aptuveni 1000 m2. Apmēram puse šīs platības ir atvēlēta tirdzniecības zonai un ekspozīciju zālei, kur apmeklētāji var smelties iedvesmu no pārdomātiem iekārtojuma piemēriem svarīgākajām mājokļa telpām – virtuvei, guļamistabai, dzīvojamajai istabai. Ekspozīcijā var apskatīt gatavus risinājumus un iegūt zināšanas par mājokļa labiekārtošanu, lai varētu uzlabot ikdienas dzīvi mājās.

“Iedvesmojošā ekspozīcija tika veidota, balstoties uz padziļinātām zināšanām par Latvijas iedzīvotāju dzīvi mājās. Lai ekspozīcija būtu aktuāla vietējā tirgū, IKEA katru gadu veic pētījumu par dzīvi mājās, un IKEA speciālisti apmeklē cilvēku mājokļus. Ekspozīcijā redzamie risinājumi atspoguļo šādi iegūtās zināšanas, jo parāda, kā atrisināt izaicinājumus mājokļa iekārtojumā, lai ikdiena mājās kļūtu labāka,” saka I. Filipova.

Siltajā gada laikā IKEA Liepāja būs atrodama arī āra mēbeļu un interjera priekšmetu ekspozīcija, lai iedvesmotos balkona vai terases iekārtojumam.