foto: Publicitātes attēls
Smaržas ar kartupelīšu aromātu? Japānas ''McDonald's'' nācis klajā ar jaunu produktu
Bizness un ekonomika
2024. gada 8. marts, 15:12

Smaržas ar kartupelīšu aromātu? Japānas ''McDonald's'' nācis klajā ar jaunu produktu

Ziņu nodaļa

Jauns.lv

Japānas ''McDonald's'' sociālajos tīklos paziņojis par jaunas ierobežota limita smaržu līnijas laišanu apgrozībā, kas dvašo pēc "McFries" frī kartupeļiem.

Smaržas būs pieejamas ar trim dažādiem aromātiem, kas ir analogi kartupeļu garšām - pēc plūmju nori jūraszāļu sāls, ķiploku un melno piparu majonēzes garšvielas un parastajiem sālītajiem "McFries".

Patlaban nav publiskota informācija par to, kad konkrēti uzņēmums smaržas laidīs klajā un cik tās maksās. Katrai smaržu pudelei būs atšķirīgs dizains un forma.

"Shaka Shaka" kartupeļi ir eksklusīvs "McDonald’s" Japānas atzara produkts, un tie ir šādi nodēvēti, pateicoties skaņai, ko maisiņš rada, to sakratot, lai izdalītos dažādas garšvielas.

"McDonald’s" Japānas filiāle ir atklāja informāciju par jaunajām smaržām savā "X" (iepriekš "Twitter") oficiālajā kontā.


Neraugoties uz ieraksta sirreālo pasniegšanas veidu, Japānas "McDonald’s" mikroblogošanas vietnes "X" konts līdz šim ir bijis uzticams, informējot par jaunām sadarbībām un izlaidumiem, un nav pamata uzskatīt, ka šis ieraksts varētu būt joks.