Glābējs no lielajiem rēķiniem? Nebijis piedāvājums uzvarai pār rēķiniem
Bizness un ekonomika
2023. gada 1. novembris, 05:26

Glābējs no lielajiem rēķiniem? Nebijis piedāvājums uzvarai pār rēķiniem

Jauns.lv

Līdz ar aukstā laika iestāšanos, apkures sezonas sākums kļūst par nepacietīgi gaidītu laiku. Tomēr, šogad vairums no Latvijas iedzīvotājiem seko elektrības rēķiniem ar nedaudz lielāku uzmanību. Kad mājokļos beidzot pieslēgta gaidītā apkure, vissvarīgākais jautājums paliek: kā būt ar lielajiem rēķiniem?

Pēdējo nedēļu laikā jaunā Optibet akcija ir kļuvusi par galveno sarunu tēmu tiešsaistes azartspēļu pasaulē. Tā atšķiras no citiem piedāvājumiem, kuros galvenās balvas ir telefoni, dārgas automašīnas vai ceļojumi uz eksotiskām vietām. Tā vietā Optibet piedāvā ko tādu, kas patiesi iepriecinātu ikvienu - gada rēķinu apmaksu.

Par vienu no piedāvājuma sejām ir kļuvusi Yana Bruk, šova "Stila patruļa" zvaigzne un “Mīla Kemperī 2” dalībniece. Būtu interesanti uzzināt, ko izvēlētos Yana – tikai apkures rēķinu apmaksu uz gadu, vai arī kādu citu rēķinu apmaksu – telefona sarunu, solārija, manikīra?

Piedāvājumā iesaistījies arī slavenais bokseris Kristaps Zutis un tas nav pārsteigums, jo nesen viņš un viņa draudzene Elīna Pakalne nonāca uzmanības centrā tieši neapmaksātu rēķinu dēļ.

Laicīga rēķinu apmaksa ir kas tāds, kas rūp katram no mums. Noteikti būs tie, kam paveiksies laimēt rēķinu apmaksu uz gadu piedaloties šādā nebijušā akcijā no Optibet. Tomēr ir jāatceras, ka spēlējot tiešsaistes azartspēles, ir svarīgi nepārkāpt sevis uzstādītos limitus un spēlēt atbildīgi.