Auto un tehnoloģijas
2023. gada 26. oktobris, 09:59

Auto ziņas: iespaidīgs elektromobiļu salidojums Tukuma lidlaukā

Jauns.lv

Aptuveni pirms gada "Inter Cars" Latvija klienti tikās pirmajā "Delphi elektroauto dienā". Šoruden bija kārta otrajam izbraucienam, kurā piedalījās pavisam citi modeļi, turklāt iespaidīgā sastāvā.

Un, ja kāds arī netrāpījās gluži tik košā krāsā kā elektriskie "Ford Mustang" vai "Opel Mokka", tad tik un tā pietiekami dažādi, lai sagrozītu galvu "Inter Cars" draugiem un klientiem. Izmantojot Tukuma lidlauka sniegtās priekšrocības, elektroauto dienas dalībnieki varēja pilnā ātrumā izmēģināt "Audi e-tron GT" vētraino dabu, kā arī papildināt iemaņas veiklības braucienā ar "Škoda Enyaq iV".

foto: Ekrānuzņēmums
Izmantojot Tukuma lidlauka sniegtās priekšrocības, elektroauto dienas dalībnieki varēja pilnā ātrumā izmēģināt "Audi e-tron GT" vētraino dabu, kā arī papildināt iemaņas veiklības braucienā ar "Škoda Enyaq iV".

Citos apstākļos braukt slalomu ap piloniem nebūtu nekas sarežģits, bet ja tādā auto gadās nokļūt pirmoreiz... Par elektroauto dienas dalībnieku iespaidiem un organiztoru apsvērumiem rīkojot šādu elektroauto dienu vairāk uzzināsit noskatoties visu sižetu.