foto: Publicitātes foto
FOTO: Rīgā 6500 jauniešu kopīgi cenšas iedvesmoties biznesam
Jaunieši iedvesmojas.
Bizness un ekonomika
2023. gada 19. oktobris, 16:17

FOTO: Rīgā 6500 jauniešu kopīgi cenšas iedvesmoties biznesam

Jauns.lv

Šodien norisinājās Latvijas lielākā uzņēmējdarbības iedvesmas konference #Uzdrīksties Uzvarēt 2023, kas Rīgā vienuviet pulcē rekordlielu dalībnieku skaitu -  6500 jauniešu no visas Latvijas, vēsta pasākuma organizatori.

\Konferencē uzņēmēji, pazīstamas sporta un radošo jomu personības dalījās ar svarīgākajām atziņām par savu ceļu uz panākumiem un iedvesmos skolu jauniešus un studentus uzņēmējdarbības uzsākšanai.

Konferences #UzdrīkstiesUzvarēt šī gada tēma ir "Apsteidz nākotni". Lai konkurences cīņā uzvarētu, uzņēmējiem jāprot ne tikai paredzēt, bet apsteigt nākotni. Spēja pamanīt attīstības tendences, saskatīt un izmantot izaugsmes iespējas biznesā ir izšķiroša. Tādēļ šogad #UzdrīkstiesUzvarēt runātāji iedvesmos apmeklētājus ar stāstiem par  prasmēm izmantot tehnoloģijas un pielāgoties strauji mainīgajiem procesiem biznesā un sabiedrībā.

"Ik gadu "Uzdrīksties Uzvarēt" ir iedvesmas un enerģijas lādiņš jauniešiem ceļā uz savu biznesu. Šogad lepojamies runātāju lokā redzēt vairākus iepriekšējo gadu konferences apmeklētājus, kam šobrīd jau ir izcili biznesa veiksmes stāsti, ar ko dalīties un iedvesmot nākamos uzņēmējus. Tādēļ aicinu skolotāju un vecākus iedrošināt savus skolēnus, kā arī pašus jauniešus uzņemties iniciatīvu un reģistrēties, lai pieredzētu šo notikumu savām acīm," saka Junior Achievement Latvia" vadītājs Jānis Krievāns.

Latvijas lielākā uzņēmējdarbības iedvesmas konference #Uzdrīksties Uzvarēt 2023

19. oktobrī norisinājās Latvijas lielākā uzņēmējdarbības iedvesmas konference #Uzdrīksties Uzvarēt 2023, kas Rīgā vienuviet pulcē rekordlielu dalībnieku skaitu - ...

gallery icon

"Šī konference nav par to kā ir "pareizi" vai "nepareizi". Tā ir iespēja dzirdēt dažādus stāstus par to kā uzņēmēji ir virzījušies pretī savam nospraustajam mērķim. Katram ir sava unikālā un neatkārtojamā pieredze no kuras varam mācīties. Aicinām ikvienu, kurš jebkad ir sapņojis par sava uzņēmuma veidošanu, atnākt un iedvesmoties, lai nākotnē veidotu savu unikālo biznesa stāstu," saka Dace Dumbere-Bregže, LIAA Inovāciju atbalsta nodaļas vadītāja.

Uz skatuves kāpa “iPhone Photography School” izveidotājs Emīls Pakārklis, visos pasaules kontinentos maratona distanci veikusī latviete Evija Reine, digitālā mārketinga jomas uzņēmēji Reinis Valters Krūmiņš un Jēkabs Rihards Ansons ar stāstu, kā drīz pēc skolas kļūt par miljonāriem, košo pasākumu rīkotāja Gundega Skudriņa, mākslīgā intelekta eksperts un uzņēmējs Ēvalds Urtāns, VEF Rīga un Latvijas basketbola izlases spēlētājs Dairis Bertāns un citi. Programmu bagātināja spilgti šovi, konkursi un interaktīvi organizāciju un uzņēmumu stendi, kuros ikviens apmeklētājs varēs iegūt jaunus kontaktus un noderīgu informāciju savu karjeras un biznesa sapņu piepildīšanai.