foto: Paula Čurkste/LETA
Pēc neveiksmes vēlēšanās Daniels Pavļuts meklē darbu
Daniels Pavļuts.
Bizness un ekonomika
2022. gada 20. oktobris, 21:42

Pēc neveiksmes vēlēšanās Daniels Pavļuts meklē darbu

Jauns.lv

Oktobra sākumā, uzzinot 14.Saeimas vēlēšanu rezultātus, partijas "Kustība "Par!"" valdes priekšsēdētājs Daniels Pavļuts un valde pilnā sastāvā atkāpās. Kā liecina Pavļuta ieraksts sociālajā vietnē "LinkedIn", kas domāts profesionāļiem, lai meklētu darba devējus, darbiniekus un biznesa partnerus, viņš tagad ir atvērts jaunām darba iespējām.

"Sveiki visiem! Pēc 5 gadu darba aktīvajā politikā esmu atgriezies profesionālajā pasaulē. Ar prieku apsvēršu jaunas iespējas, lai radītu pievienoto vērtību, palīdzētu organizācijām un uzņēmumiem augt un pārveidoties," liecina Pavļuta ieraksts.

Viņš norāda, ka meklē, galvenokārt, ar vadību nesaistītus un konsultatīvus amatus Latvijā vai Baltijā, saglabājot bāzi Latvijā.

foto: ekrānuzņēmums no "LinkedIn".

Pavļuts iepriekš intervijā Latvijas Televīzijas raidījumā "Rīta panorāma" norādīja, ka 14. Saeimas vēlēšanu iznākums partiju apvienībai "Attīstībai/Par!" ir bijis dramatisks, taču, ja vēlētājs uzskata, ka partijai četrus gadus jāpasēž uz rezervistu soliņa, tas tiks darīts.

"Plinti krūmos nemetīsim. Godam nostrādāsim līdz esošās valdības termiņa beigām. Līdz partijas  kongresam un tajā izvērtēsim visas pieļautās kļūdas," norādīja politiķis, kurš pats, atkāpjoties no partijas valdes, uz to nekandidēs, lai dotu iespēju politisko spēku vadīt jaunajiem.

Partijas "Kustība "Par!"" valdes locekļi turpinās pildīt savus pienākumus līdz ārkārtas kongresam, kas tiks sasaukts 3.decembrī. Ārkārtas kongresā tiks ievēlēta jauna valde, jauns priekšsēdētājs un pieņemti lēmumi par partijas stratēģiju nākošajiem četriem gadiem.

Jau vēstīts, ka 14. Saeimas vēlēšanās labāko rezultātu sasniedza JV, kura nākamajā Saeimā ieguvusi 26 mandātus, seko Zaļo un zemnieku savienība - 16, AS - 15, NA - 13, "Stabilitātei!" - 11, "Progresīvie" - 10 un "Latvija pirmajā vietā", kura ieguvusi deviņus mandātus.

"Attīstībai/Par!" 14. Saeimas vēlēšanu rezultātus gaida brīvā gaisotnē pie bāra letes

Partiju apvienības "Attīstībai/Par!" biedri pulcējušies "Zefīrs" telpās, Sporta ielā 2, lai sagaidītu 14. Saeimas vēlēšanu rezultātus.

gallery icon