foto: Publicitātes
“Maxima” uzsāk darbinieku izaugsmes programmu “Izrāviena komanda”
Bizness un ekonomika
2021. gada 16. decembris, 11:07

“Maxima” uzsāk darbinieku izaugsmes programmu “Izrāviena komanda”

Jauns.lv

Ar mērķi attīstīt uzņēmumu un veicināt “Maxima” darbinieku personīgo un profesionālo izaugsmi, “Maxima Latvija” uzsāk uzņēmuma talantu programmu – “Izrāviena komanda”. Programmas ietvaros, sešu mēnešu garumā, tās dalībnieki iepazīs uzņēmuma un vadības ikdienas dažādību, apgūs jaunas kompetences un iegūs neatsveramu pieredzi, veicot strauju izrāvienu savā izaugsmē. Pēc rūpīgas atlases par “Izrāviena komandas” dalībniekiem ir izvēlēti 7 dažādu struktūrvienību pārstāvji – loģistikas, tirdzniecības, mārketinga, personāla vadības, kategoriju vadības un komunikācijas departamenta, kā arī biznesa pakalpojumu centra kolēģi.

“Ikviens “Maxima” darbinieks ir unikāla vērtība – ar savu talantu, prasmēm, zināšanām un pieredzi. Programma “Izrāviena komanda” ir jauna platforma, kas sniedz “Maxima Latvija” darbiniekam iespēju attīstīt savas profesionālās un personīgās prasmes un talantu, vienlaikus daloties ar savām idejām un sniedzot savu ieguldījumu uzņēmuma attīstībā. Programmas laikā, paralēli saviem tiešajiem darba pienākumiem, tās dalībniekiem būs iespēja ēnot vadības komandu, lai iepazītu uzņēmuma vadības darbu, īstenotu savas idejas uzņēmumam svarīgos attīstības projektos, izprastu uzņēmuma darbības dažādību, kā arī saņemtu padomu no sava mentora, kurš vadības komandā pārstāvēs kādu no uzņēmuma darbības pamatjomām. Mēs patiesi ceram, ka šī programma, būs jauns izrāviens katram tās dalībniekam, nodrošinot strauju personīgo un profesionālo attīstību ļoti īsā laika periodā” stāsta "Maxima Latvija" Personāla vadības departamenta direktore Gunita Ķiesnere. 

Piedaloties programmā, dalībnieki saņems virkni ieguvumu, sākot no savu profesionālo un personīgo kompetenču paplašināšanas un jaunas pieredzes gūšanas līdz savu ideju īstenošanai uzņēmuma attīstībai un iespējamiem pavērsienam savā karjerā.

foto: Publicitātes