foto: LETA (Zane Bitere)
VAS "Latvijas Loto" noslēdzies konkurss uz valdes locekļa amatu; notikusi vadības maiņa
VAS "Latvijas Loto" biroja telpas.
Bizness un ekonomika
2021. gada 9. decembris, 16:59

VAS "Latvijas Loto" noslēdzies konkurss uz valdes locekļa amatu; notikusi vadības maiņa

Jauns.lv

Noslēdzoties konkursam uz VAS "Latvijas Loto" valdes locekļa amatu, padome šajā amatā ar šī gada 15.decembri ir apstiprinājusi Jolantu Jērāni, informē "Latvijas Loto".

Iepriekš Jērāne ieņēma valdes priekšsēdētājas amatus AAS "CBL Life"" un "CBL Atklātais pensiju fonds". Viņai ir Baltijas Starptautiskajā akadēmijā iegūts maģistra grāds ekonomikā un ievērojama pieredze finanšu uzņēmumu vadībā.

Lēmumu par Jērānes nominēšanu valdes locekļa amatam pieņēma nominācijas komisija pēc personāla atlases kompānijas ieteikuma, izvērtējot 33 kandidātus.

Jērāne pievienojas VAS Latvijas Loto valdei, kurā darbu turpina Edgars Lediņš un Jānis Pone.

Par valdes priekšsēdētāju ievēlēts Edgars Lediņš, kurš ir izložu nozares profesionālis ar pieredzi VAS Latvijas Loto valdē kopš 1997.gada: "Es augstu novērtēju man izrādīto uzticību, un man ir prieks, ka varu izmantot savu pieredzi darbā, ko protu vislabāk - loteriju uzņēmuma vadībā. Strādāsim pie uzņēmuma tehnoloģiskās attīstības, veidosim jaunus produktus, paplašināsim to pieejamību klientiem un īstenosim tālejošus plānus sociālās atbildības jomā".

Kā ziņots iepriekš, ilggadējā VAS "Latvijas Loto" valdes priekšsēdētāja Maija Kubli pēc 25 gadiem noslēdz darba gaitas uzņēmumā. Pateicību par viņas darbu izsaka VAS "Latvijas Loto" padomes priekšsēdētājs Kārlis Ketners, norādot, ka Kubli  nodod pēctečiem stabilu un augošu uzņēmumu, kurš 2020.gadā nodokļos, nodevās un dividendēs valsts budžetā iemaksāja 12,55 milj. eiro.