foto: LETA
Pārdots tirdzniecības centrs "Ozols"
Iepirkšanās centrs "Ozols"
Bizness un ekonomika
2021. gada 1. decembris, 16:42

Pārdots tirdzniecības centrs "Ozols"

Jauns.lv

Nekustamo īpašumu uzņēmums "KS Holding" pārdevis Rīgā esošo tirdzniecības centru "Ozols" šogad Baltijas tirgū ienākušajam investīciju fondam "Titanium". Tas ir pirmais "Titanium" pirkums Latvijā.

30 000 kvadrātmetru lielais tirdzniecības centrs "Ozols" ir "Kesko-Senukai" lielākais veikals Latvijā, kas šobrīd arī kalpo kā "K-Senukai" galvenais e-veikala saņemšanas punkts Rīgā. TC "Ozols" ir īpašs ar savu unikālo iezīmi- kompleksa vidū augošu dižozolu. Īpašumam ticis piešķirts BREEAM In-Use "Very Good" atzinuma sertifikāts.

"KS Holding" īpašumu iegādājās 2016.gadā un veica apjomīgu pārbūves projektu, mainot novecojušo tirdzniecības centra "Azur" koncepciju par pilnīgi jaunu DIY veikalu, kā arī paplašinot īpašuma kopējo platību. Īpašuma ilgtermiņa īrnieki ir "K-Senukai" un lielveikals "RIMI". Īpašumu iegādājās Somijas "Special Mutual Fund Titanium Baltic Real Estate".

TC "Ozols" atklāts būvniecības preču veikals "K Senukai"

Tirdzniecības centrā "Ozols" šodien darbu sāks jaunais būvniecības un sadzīves preču veikals "K Senukai", aģentūrai LETA pavēstīja kompānijas pārstāvji.

gallery icon
26

Pārdevēju darījumā pārstāvēja starptautiskā nekustamā īpašuma konsultāciju sabiedrība "Newsec in the Baltics".

Kā norāda "Newsec" darījumu vadītājs Baltijā, Andrius Švolka, mazumtirdzniecības nekustamie īpašumi Baltijā joprojām ir ļoti pieprasīti gan vietējo, gan starptautisko investoru lokā. Šis īpašums atbilst lielākajai daļai prasību kuras ir svarīgas no investoru perspektīvas, piemēram, jaunbūve, stipri vadošie īrnieki ("K-Senukai" un "Rimi"), kas darbojas elastīgos segmentos (DIY un pārtikas preces), gari īres termiņi, BREEAM sertifikāts, laba atrašanās vieta.