foto: Publicitātes
Jānis Vanags pamet "Maxima Latvija" vadības komandu
Jānis Vanags.
Bizness un ekonomika
2021. gada 29. aprīlis, 09:05

Jānis Vanags pamet "Maxima Latvija" vadības komandu

Jauns.lv

"Maxima Latvija" vadītājs un valdes loceklis Tomas Rupšis (Tomas Rupšys) norāda: "Esmu ļoti pateicīgs Jānim Vanagam par viņa ieguldījumu un neatlaidību, lai virzītu pārmaiņas un iniciatīvas, kas sniedz pievienoto vērtību mūsu klientiem un darbiniekiem, vienlaikus atbalstot visas Latvijas ģimenes. Mēs esam lepni, ka mūsu nozare spēj piesaistīt labākos profesionāļus īstajā laikā. Taču, neskatoties uz to, es cienu Jāņa Vanaga ambīcijas darīt vēl vairāk un īstenot jaunus mērķus, tāpēc novēlu Jānim veiksmi nākotnes izaicinājumos."

Jānis Vanags: "Esmu gandarīts, ka man bija iespēja strādāt "Maxima Latvija" ar lielisku komandu un daudzveidīgiem resursiem, kā arī saņemt savu kolēģu atbalstu, kas ļāva ieviest pasaules līmeņa nozares jaunumus uzņēmumā. Tajā pat laikā es ļoti labi apzinos, ka man apkārt ir daudz ārkārtīgi talantīgu un spējīgu profesionāļu, kuriem ar savu aiziešanu sniedzu iespēju attīstīties un pilnībā realizēt savu potenciālu."

Jānis Vanags "Maxima Latvija" pievienojās 2018. gada sākumā kā valdes loceklis un korporatīvais vadītājs. Viņš turpināja darbu uzņēmuma vadībā, kad 2020. gadā valde tika pārveidota par vadības komandu, kurai pievienojās jauni profesionāļi.

J.Vanagam ir vairāk nekā 10 gadu pieredze vadības amatos pakalpojumu, mazumtirdzniecības un aviācijas nozarē ar darbībām vairāk nekā 30 valstīs Eiropā, NVS un Tuvajos Austrumos. Pēdējos 6 gadus Vanags paralēli strādā arī kā korporatīvo lietu un ārkārtas situācijas pārvaldības konsultants un instruktors lielās starptautiskās organizācijās un uzņēmumos Eiropā, Āzijā un Āfrikā. Viņš ir pieprasīts lektors universitātēs, konferencēs visā pasaulē no Londonas līdz Singapūrai. Vanags ir IATA (Monreāla/Ženēva) instruktors, kas kopš 2013. gada konsultē un apmāca aviācijas un citu nozaru profesionāļus pasaulē, kā arī kopš 2021. gada viņš ir Baltijas Korporatīvās pārvaldības institūta politiskās grupas loceklis.