foto: Mārtiņš Ziders
FOTO: universālveikalā "Stockmann" atklāj Ziemassvētku tirdziņu
Māksliniece Elita Patmalniece.
Bizness un ekonomika
2020. gada 23. oktobris, 17:41

FOTO: universālveikalā "Stockmann" atklāj Ziemassvētku tirdziņu

Jauns.lv

Universālveikalā "Stockmann" šodien, 23. oktobrī, atklāts tradicionālais Ziemassvētku tirdziņš, kurā pieejami dekori, trauki, tekstils un piederumi svētku noskaņas radīšanai. Tirdziņš atklāts ar mākslinieces Elitas Patmalnieces trauku kolekcijas prezentāciju, jā arī ar ziedu un interjera dekoratora ilggadējā zīmola "Shishi" pārstāvja svētku dekorējumu un galdu klājumu tendenču meistarklasi.

Universālveikalā "Stockmann" atklāj Ziemassvētku tirdziņu

gallery icon
68

"Radot aizraujošu iepirkšanās vidi un svētku noskaņu ikdienā, u/v Stockmann pirmssvētku periodā vēlas sniegt pircējiem paliekošas sajūtas, iedvesmu un idejas svinēšanai. Aicinu izjust Ziemassvētku noskaņu un nesteidzīgi iegādāties dāvanas un greznumlietas mājas rotāšanai jau tagad, jo tieši svētku gaidīšanas laiks ir pats maģiskākais. Turklāt šogad  tirdziņā pieejams īpaši plašs dekoru piedāvājums, kas patiks gan tradicionālā Ziemassvētku stila, gan dabiskuma, gan arī spožas greznības cienītājiem," stāsta Dace Goldmane, "Stockmann" direktore.

Pasākuma laikā māksliniece Elita Patmalniece prezentēja trauku kolekciju, kas veidota nesen atklātās personālizstādes "Apziņas skices" motīvos. Traukos dominē melnbaltie toņi, kuros atainoti dažādi dabas elementi, piemēram, ziedi, tauriņi un sēnes. Elitas Patmalnieces mākslinieciski apgleznotie trauki sasaucas ar Stockmann dekorēšanas konceptu "Woodland" un ir nopērkami arī u/v Stockmann.

Radošo svētku gaisotni ar svētku dekorējumu un galda klājumu tendenču meistarklasi papildināja ziedu dizainers un interjera dekorators, ilggadējais interjera noformējuma zīmola "Shishi"pārstāvis Jānis Buševics, kurš demonstrēja svētku dekorējumus un dažādus galdu klājumus.

Pasākums tika rīkots, ievērojot epidemioloģiskās prasības, ar personalizētām sēdvietām, un viesi nēsāja sejas aizsegus, noņemot tos tikai uzkodu vai dzērienu baudīšanas laikā.