foto: LETA
Ar pilnu jaudu "Līvu Akvaparks" atsāks savu darbību
Ūdens atrakciju parks "Līvu akvaparks".
Bizness un ekonomika
2020. gada 3. jūlijs, 18:37

Ar pilnu jaudu "Līvu Akvaparks" atsāks savu darbību

Jauns.lv

Daudzfunkcionālais ūdens atrakciju parks „Līvu Akvaparks” no 4. jūlija apmeklētājiem atvērs visu kompleksu, pagarinās darba laiku un turpinās regulēt apmeklētāju plūsmu atbilstoši Ministru kabineta Covid-19 izplatību ierobežojošo pulcēšanās noteikumu prasībām.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Daļēji atvērts akvakparks bija no 20. jūnija. Pēdējo divu nedēļu laikā apmeklētājiem bija pieejama vasaras pludmale, viļņu baseins un SPA komplekss.

Salīdzinot ar iepriekšējo gadu, par 15,5% ir samazinājies pašmāju apmeklētāju īpatsvars un dubultojies apmeklējtāju skaits no Igaunijas.

„Līvu Akvaparks” izpilddirektore Velta Lasmane norāda, ka uzņēmums esot noilgojies pēc apmeklētājiem. Pilna dīkstāve bijusi 111 dienas.

"Līvu Akvaparks" darbojas kopš 2003. gada 30. decembra. Komplekss aprīkots ar 21 dažādas pakāpes sarežģītības slīdkalniņu un 11 baseiniem, t.sk., lielo viļņu un vissezonas āra baseinu, plūstošo upi un strūklaku salu.

Kompleksa izveidē ieguldīti EUR 18 miljoni.

Kopējais apmeklētāju skaits kopš 2003. gada 4,5 milj. Vidēji gadā uzņem 300 000 atpūtnieku. Kopš 2006. gada Pasaules akvaparku asociācijas biedrs. Kopš 2008. gada Eiropas izklaides asociācijas biedrs.