Jaunatklātais kopstrādes centrs Audēju ielā, Rīgā

Šodien Audēju ielā 15 atklāta jauna kopstrādes telpa Rīgā "Workland Telegraph", informēja "Workland".

gallery icon
24
Bizness un ekonomika
2020. gada 23. janvāris, 19:53

FOTO: Rīgā atklāj mūsdienu biroju aizvietotāju - kopstrādes telpu

Jauns.lv / LETA

Šodien Audēju ielā 15 atklāta jauna kopstrādes telpa Rīgā "Workland Telegraph", informēja "Workland".

Prognozēts, ka līdz 2022.gadam aptuveni pieci miljoni cilvēku visā pasaulē strādās kopstrādes centros, nevis līdz šim ierastajos birojos, informēja "Workland". Savukārt Baltijas valstīs kopstrādes centros strādājošo skaits gandrīz divkāršosies - ja šodien kopstrādes centros Latvijā, Igaunijā un Lietuvā kopumā ir apmēram 6000 darba vietu, tad 2022.gadā to skaits varētu sasniegt ap 11 000. 

Tāpēc "Workland Telegraph", kas ir lielākais kopstrādes centru tīkls Baltijā, paplašinās un atver savu otro kopstrādes centru Rīgā, kas ir jau desmitais visā Baltijā.

"Workland Telegraph" izveidē investēti aptuveni 700 000 eiro. Jaunajās telpās atradīsies 160 darba vietas, piedāvājot ne tikai kopstrādes iespējas, bet arī augstas kvalitātes, pilna servisa privātus birojus, tikšanās telpas, pasākumu rīkošanas zonu un koplietošanas telpas.

"Workland" ir pilna servisa biroju un kopstrādes telpu operators, dibināts 2016.gadā, ar biroju centriem Viļņā (Gedimino 20 un Didžioji 18), Tallinā (Hobujaama 4 un Pärnu mnt 12) un Rīgā (Krišjāņa Valdemāra 21-20). "Workland" misija ir nodrošināt pielāgojamas platības darba vietas, profesionālus pakalpojumus un atbalstošu kopienu uzņēmumu darbības izaugsmei. "Workland" lielākais akcionārs ir investīciju uzņēmums "BaltCap" (75%), savukārt 25% uzņēmuma daļu pieder "Workland" valdes priekšsēdētājam Indrekam Hēlam.

Tēmas