Ar Vitu Liberti par mākslas ceļojumiem un ceļojumu mākslu
Tūrisms
2019. gada 12. septembris, 09:30

Ar Vitu Liberti par mākslas ceļojumiem un ceļojumu mākslu

Jauns.lv

“Ceļojumu Kušķis” 8. sērijā - Profesionāls ceļotājs Aldis Kušķis un zvērināta advokāte, daiļo mākslu pazinēju Vita Liberte diskutē par mākslas ceļojumiem un ceļojumu mākslu.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Vai labs vīns var palīdzēt saprast mākslu? Vai gulēt kopā ar gleznām vai labāk bez? Vai vispār iespējams dzīvot bez mākslas?

Raidījums tapis Jauns.lv studijā sadarbībā ar Pasaules slavenāko ceļojumu zīmolu “National Geographic Journeys” kopā ar ceļojumu aģentūru “STAGINGS Travel Design”

“National Geographic” biedrība ir viena no pasaulē lielākajām bezpeļņas zinātniski izglītojošajām organizācijām, kura tic, ka zinātnes spēks, izpēte un stāstu stāstīšana var mainīt pasauli. “National Geographic”  atspoguļo pasauli savos žurnālos, televīzijas programmās, filmās   un no 2016. gada arī speciāli veidotos mazu grupu ceļojumos  “National Geographic Journeys” , kuros savas zināšanas iegulda pasaules labākie ceļojumu pasaules redaktori, žurnālisti un fotogrāfi.

“STAGINGS Travel Design” ir pieredzes bagātākā individuāli izstrādātu ceļojumu tūrisma aģentūra Latvijā. Kopš 2016. gada pieejama lielākā kultūras ceļojumu galamērķu kolekcija www.stagings.com un kopš 2019. gada “STAGINGS” piedāvā Latvijas pieredzējušākajiem ceļotājiem iespēju pievienoties “National Geographic Journeys” ekspedīcijām visā pasaulē.