foto: LTV Ziņu dienests/Twitter
"airBaltic" vienu savu lidmašīnu nokrāso spilgti lietuviski
2019. gada 8. augusts, 21:49

"airBaltic" vienu savu lidmašīnu nokrāso spilgti lietuviski

Jauns.lv

Ņemot vērā aizvien pieaugošo Latvijas lidsabiedrības "airBaltic" pakalpojumu popularitāti Lietuvā, "airBaltic" par godu Lietuvai radījusi īpašu krāsojumu "Airbus A220-300" lidmašīnai. Tagad "airBaltic" lidmašīnu ar reģistrācijas numuru YL-CSK rotā Lietuvas karoga krāsas, kā arī tā nodēvēta galvaspilsētas Viļņas vārdā, portālu Jauns.lv informēja uzņēmumā.

foto: LTV Ziņu dienests/Twitter

"airBaltic" izpilddirektors Martins Gauss norāda: "Mēs esam lepni nodrošināt labāko savienojamību uz un no Baltijas valstīm. Šobrīd mēs no Baltijas valstīm piedāvājam tiešos lidojumus vairāk nekā 80 maršrutos. Mums rūp Baltijas valstis un mēs turpināsim "airBaltic" ilgtspējīgās izaugsmes ceļu, palīdzot veicināt Latvijas, Igaunijas un Lietuvas attīstību. "airBaltic" komanda ir priecīga Lietuvas pasažieriem prezentēt šo jauno, īpašo lidmašīnas krāsojumu. Tagad visu trīs Baltijas valstu karogu krāsas lepni plīvos virs mūsu galvām augstu gaisā."

"Magnetic MRO" komanda ir gandarīta lidsabiedrībai "airBaltic" nodrošināt tik brīnišķīgu krāsojumu. Šāds projekts patiesi demonstrē lielisku sadarbību, kopīgu pieredzi un spēcīgu, pastāvīgu saiti starp abiem uzņēmumiem. Lai radītu šo mākslas darbu, 15 profesionāli krāsotāji strādāja 1 000 stundas. Kopumā krāsošanā tika izmantoti 250 litri grunts, krāsas un lakas, krāsotā slāņa biezumam veidojot 120 mikronu jeb 0,12 mm," uzsver "Magnetic" MRO operāciju vadītājs Kaspars Podiņš.

foto: LTV Ziņu dienests/Twitter