foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Tatjana Kargina piedāvā pārlaist nakti pie viņas
Uzņēmēja Tatjana Kargina.
Bizness un ekonomika
2018. gada 29. janvāris, 06:49

Tatjana Kargina piedāvā pārlaist nakti pie viņas

Kas Jauns Avīze

Bijušā baņķiera Valērija Kargina kādreizējā sieva Tatjana Kargina sākusi tūrisma biznesu – viņa Rīgas viesiem izīrē naktsmājas.

Pēc Karginu šķiršanās bijušā "Parex" īpašnieka nams pašā Vecrīgas sirdī Miesnieku ielā pārgāja Tatjanas īpašumā. “Mana mazā pils atrodas Rīgā minūtes gājienā no Doma katedrāles,” vēsta sludinājums starptautiskajā mājokļu izīrēšanas portālā "airbnb" .

foto: Rojs Maizītis
“Mana mazā pils,” savu piedāvājumu reklamē Tatjana Kargina. Tomēr šobrīd šajā pilī (pa labi) Miesnieku ielā visi logi ir tumši.

Apartamentus ar guļamistabu ar lielo divguļamo gultu un dīvānu un atsevišķu vannasistabu var noīrēt par 39 eiro diennaktī, ir lifts, baseins, sauna, bezvadu internets. Aizliegts smēķēt, rīkot ballītes, nav piemērota vieta bērniem, jaunākiem par diviem gadiem.

Kā papildu labumi minēts, ka netālu atrodas izstāžu zāle "Arsenāls", Rīgas pils, Nacionālā opera, 700 metru attālumā ir Kongresu nams.

"Kas Jauns Avīze" gan novēroja, ka janvāra vidū Karginu nama Vecrīgā logi bija tumši un tajā, pēc visa spriežot, neviens neuzturējās. Izīrēšanas portālā neviens viesis pagaidām nav ievietojis atsauksmi par dzīvošanu Karginas paspārnē. Pērn Kargina nodibināja Igaunijā investīcija kompāniju "Family Capital".