foto: Twitter @Magokoro0511
"iPhone 8" lietotājus satrauc jauno viedtālruņu bateriju uzbriešana
Kāds "iPhone 8" Taivānā uzpampis jau iepakojumā.
Bizness un ekonomika
2017. gada 11. oktobris, 05:45

"iPhone 8" lietotājus satrauc jauno viedtālruņu bateriju uzbriešana

Kasjauns.lv

ASV informācijas tehnoloģiju gigants "Apple" ir apstiprinājis, ka izmeklē ziņas par jaunā "iPhone8" akumulatoru problēmām, kas liek tiem uzbriest, ziņo ārvalstu mediji. Pastāv bažas, ka šis defekts ir daļa no lielākas problēmas.

Kopš septembra beigām par piebriedušo bateriju fenomenu ziņojuši cilvēki no Japānas, Grieķijas, Kanādas, Ķīnas un Taivānas. Lietotāji dalās ar uzbriedušo viedtālruņu korpusu attēliem sociālajos tīklos. Daži aifoni ir lietoti, bet daži ir tādi, kas piebrieduši jau iepakojumā.

Citi avoti vēstī, ka daži viedtālruņi uzbrieduši pēc to lādēšanas nakts garumā. 

Līdz šim nav bijuši ziņojumi par "iPhone 8" aizdegšanos vai eksplodēšanu, kā tas notika ar "Samsung", kad pērn tās jaunais viedtālruņu modelis "Galaxy Note 7" bija jāatsauc no tirgus, jo vairākos gadījumos pēc pārkaršanas aizdegās tā akumulators.

"Apple" pagaidām atturējies komentēt briestošo akumulatoru problēmu, tikai atklāj, ka tā pētīs šos gadījumus. Daži akumulatoru ražošanas eksperti pauduši aizdomas, ka uzņēmums šobrīd ir "krīzes režīmā", cenšoties pārliecināties, ka šie daži atsevišķie gadījumi nav daļa no lielākas problēmas.

Cilvēki visā pasaulē sajūsmināti izķer jaunos aifonus

No Krievijas līdz Ķīnai, no Dubaijas līdz Taivānai - visā pasaulē "Apple" fani maksā daudzus simtus par jauno modeļu iPhone ...

gallery icon

Pie cilvēkiem dodas 3 jaunie iPhone modeļi

"Apple" otrdien nāca klajā ar trim jauniem viedtālruņu "iPhone" modeļiem - "iPhone 8", "iPhone 8 Plus" un "iPhone X", no ...

gallery icon