Ar 30 500 eiro sākumcenu izsolīs "TKB līzings" brīvdienu dzīvokli Bulgārijā
Burgasa ir pilsēta Bulgārijas dienvidaustrumos pie Melnās jūras - iecienīts pludmales kūrorts.
Bizness un ekonomika
2017. gada 8. janvāris, 18:06

Ar 30 500 eiro sākumcenu izsolīs "TKB līzings" brīvdienu dzīvokli Bulgārijā

Jauns.lv

Likvidējamās AS "Trasta komercbanka" meitassabiedrība SIA "TKB Līzings" februārī izsludinājusi izsoli, lai pārdotu brīvdienu dzīvokli Bulgārijā, Burgasas rajonā, apartamentu kompleksā "Royal sun".

Dzīvokļa platība - 58 kvadrātmetri. Nekustamā īpašuma tirgus cena un izsoles sākumcena ir 30 500 eiro, teikts paziņojumā par izsoli.

Izsole notiks 9.februārī Rīgā, Miesnieku ielā 9. Pretendentiem ne vēlāk kā piecas darba dienas līdz izsoles dienai jāieskaita nekustamā īpašuma pirkuma nodrošinājums 10% apmērā no izsoles tirgus cenas un dalības maksa 100 eiro.

Kompleksu "Royal Sun" veido 16 sešstāvu, ap pagalmā izvietotu peldbaseinu grupēti dzīvojamie korpusi, kas nodoti ekspluatācijā 2008.gada jūlijā un kuros izvietoti 539 mēbelēti un aprīkoti brīvdienu dzīvokļi ar apkalpes un koplietošanas telpām pirmajā stāvā. Apartamentu komplekss atrodas modernākajā un greznākajā kūrortā Bulgārijas Rivjērā pie Melnās jūras - Saulainajā krastā, kas atrodas 30 kilometrus uz ziemeļiem no Burgasas, teikts nekustamā īpašuma vērtējumā.

Kā ziņots, Eiropas Centrālā banka pēc Finanšu un kapitāla tirgus komisijas ierosinājuma 2016.gada marta sākumā anulēja "Trasta komercbankas" licenci, bet marta vidū Rīgas pilsētas Vidzemes priekšpilsētas tiesa atzina "Trasta komercbanku" par likvidējamu un par bankas likvidatoru iecēla zvērinātu advokātu Ilmāru Krūmu.

Kopš bankas atzīšanas par likvidējamu līdz 2016.gada novembra beigām "Trasta komercbankas" likvidators atguvis kopumā 100,72 miljonus eiro.


LETA/Foto: Shutterstock