Kopš šodienas pārtraukusi skanēt radiostacija "Radio 101"
Dīdžeju telpa nu stāv tukša, un arī radio mājaslapā nekādas kustības nav. Kasjauns.lv jau ziņoja, ka raidstaciju iegādājies Krievijas pilsonis Vitālijs Ņikitenko.
Bizness un ekonomika
2013. gada 14. maijs, 08:34

Kopš šodienas pārtraukusi skanēt radiostacija "Radio 101"

Jauns.lv

Kopš otrdienas pārtraukusi raidīt nesen īpašniekus mainījusī radiostacija "Radio 101" . To iegādājies Krievijas pilsonis.

Radiostacijas viļņos valda klusums, savukārt interneta mājas lapa kļuvusi neaktīva.

Vēl maija sākumā " Radio 101" zīmola vadītājs Ilgvars Rukers informēja, ka, neskatoties uz radiostacijas īpašnieku maiņu tā turpinās skanēt. Par saviem plāniem radio plašāk solīja informēt pēc 14.maija.

Saskaņā ar "Lursoft" informāciju notikušajā izsolē par " Radio 101" juridisko īpašnieci "TeleMedia centrs" un tās meitasuzņēmumiem "Radio Trīs" un " Radio Zemgale" iegādājies Krievijas pilsonis Vitālijs Ņikitenko.

Aprīļa beigās likvidējamās "Latvijas Krājbankas" administrators izsolīja "TeleMedia centrs" un tās meitasuzņēmumu " Radio Trīs" un " Radio Zemgale" kapitāldaļas 100% apmērā, kā arī "Latvijas Krājbankas" prasījuma tiesības pret šiem uzņēmumiem 499,7 tūkstošu latu apmērā. Izsolē piedalījās deviņi dalībnieki un visaugstāko cenu, kas vairākas reizes pārsniedza sākumcenu, piedāvāja viena privātpersona.

Kapitāldaļas un prasījuma tiesības tika izsolītas kā vienots lietu kopums, un to sākumcena bija 50 tūkstoši latu.

BNS, Foto: Evija Trifanova/LETA