Atsāk e-talonu tirdzniecību "Plus punkts" kioskos
"Rīgas karte" atkal varētu apturēt e-talonu tirdzniecību "Plus punts" kioskos, ja uzņēmums maksājumus neveiks laikā.
Bizness un ekonomika
2013. gada 25. maijs, 08:49

Atsāk e-talonu tirdzniecību "Plus punkts" kioskos

Jauns.lv

Preses un sīkpreču tirgotāja "Plus punkts" kioskos piektdien atsākta e-talonu tirdzniecība, pastāstīja uzņēmuma "Rīgas karte", kas finansēt, uzstāda un apkalpot Rīgas sabiedriskā transporta elektronisko norēķinu sistēmu, valdes loceklis Aleksandrs Brandavs.

"Mēs esam atjaunojuši e-talonu tirdzniecību "Plus punkts" kioskos," sacīja Brandavs, bet vienlaikus piebilda, ka vēl ir nepieciešams nedaudz laika, līdz sistēma atsāktu darboties pilnīgi visos "Plus punkts" kioskos.

Tāpat Brandavs arī uzsvēra, ka "Rīgas karte" atkal varētu apturēt e-talonu tirdzniecību "Plus punts" kioskos, ja uzņēmums maksājumus neveiks laikā. "Katru dienu mēs vērojam, vai viņi maksā laikā," sacīja Brandavs.

Ar "Plus punkts" vadību aģentūrai BNS neizdevās sazināties.

Jau vēstīts, ka 25.aprīlī kavētu norēķinu dēļ tika apturēta e-talonu tirdzniecība "Plus punkts" tirdzniecības vietās. Tāpat arī preses vairumtirdzniecības un piegādes uzņēmums "Preses serviss" kavētu norēķinu dēļ no 22.aprīļa pārtrauca jaunu preses izdevumu piegādi "Plus punktam".

Sīkpreču tirgotājs "Plus punkts" ir Latvijā otrs lielākais ikdienas nepieciešamības preču mazumtirdzniecības tīkls un Latvijā darbojas no 1996.gada. "Plus punkta" tīklā ir 160 tirdzniecības vietu. 2011.gadā "Plus punkts" strādāja ar 22,8 miljonu latu apgrozījumu un 358,8 tūkstošu latu peļņu. "Plus punkta" pamatkapitāls ir 1,573 miljoni latu.

BNS/Foto: Lita Krone/LETA