Viedtālrunis Samsung Galaxy S4 izraisa lielu ugunsgrēku
Gan pats Galaxy S4, gan lādētājs bijuši oriģināli Samsung ražojumi un iegādāti legāli veikalā.
Auto un tehnoloģijas
2013. gada 1. augusts, 09:17

Viedtālrunis Samsung Galaxy S4 izraisa lielu ugunsgrēku

Jauns.lv

Nesen pasauli pāršalca ziņas par to, kā Apple iPhone nogalinājis cilvēku, kurš atbildēja uz ienākošo telefona zvanu brīdī, kad aparāts bija pieslēgts pie lādētāja.

Dienvidkorejas giganta Samsung viedtālruņu flagmanis Galaxy S4 iekūlies nepatikšanās. Tas uzsprādzis kāda gados jauna pāra dzīvoklī Honkongā un izraisījis lielu ugunsgrēku.

Par laimi šajā negadījumā cilvēku upuru nav, taču ģimenes dzīvokli liesmas izpostījušas pilnībā. Pēc cietušo stāstītā, telefons atradies savienojumā ar lādētāju, kad ģimenes galva nolēmis pirms vakariņām uzspēlēt savu mīļoto spēli. Līdz ko spēle ielādējās, tā atskanēja sprādziens un drīz vien liesmas pārņēma visu dzīvokli. Lai apturētu ugunsnelaimi, ugunsdzēsējiem nācās pastrādāt teju stundu.

Šis ir tikai trešais nopietnais negadījums visā Samsung viedtālruņu vēsturē.

Samsung, reaģējot uz šo notikumu, apsolījis aktīvi iesaistīties izmeklēšanā, lai atrisinātu mīklaino sprādzienu. Pēc neoficiālām ziņām gan pats Galaxy S4, gan lādētājs bijuši oriģināli Samsung ražojumi un iegādāti legāli veikalā ar visiem dokumentiem un garantijas talonu.

Kasjauns.lv, Foto: publicitātes foto un ekrānuzņēmums