Šausmas! Studente “Shein” pasūtījumā atrod dzīvu skorpionu 
foto: Shutterstock
Ilustratīvs attēls.
Pasaulē

Šausmas! Studente “Shein” pasūtījumā atrod dzīvu skorpionu 

Ārzemju nodaļa

Jauns.lv

Bristoles universitātes studente bija pārsteigta, kad savā pasūtījumā no apģērbu veikala “Shein” ieraudzīja rāpojam dzīvu skorpionu, raksta “BBC”.

Šausmas! Studente “Shein” pasūtījumā atrod dzīvu s...

 “Es domāju, ka tā ir rotaļlieta, un tad skorpions pakustējās,” sacīja Sofija Alonso-Mossingere, piebilstot, ka tas bija visai biedējoši. Alonso-Mossingere, 18 gadus vecā studente, aiztaisīja paciņu, kurā bija zābaki, iznesa to no savas istabas un sāka bļaut pēc palīdzības.

“Es domāju, ka sapņoju,” viņa teica. “Man nav bail no zirnekļiem un tamlīdzīgām lietām, bet bija biedējoši atrasties savā istabā ar skorpionu.” Fībija Hante sacīja, ka izdzirdēja kliegšanu un izskrēja ārā no istabas, lai atrastu savu dzīvokļa biedreni.

"Sākumā, būšu godīga, es teicu, ka mums vajadzētu to nogalināt, bet visi teica, ka tas nav humāni, tāpēc mēs to savācām un ielikām plastmasas traukā, kas paredzēts pārtikas uzglabāšanai,” saka Fībija.

Olivjers Džemss, vēl viens dzīvokļa biedrs, kurš studē zooloģiju, pārvietoja skorpionu plastmasas traukā ar virtuves knaiblēm. “Tas bija nedaudz nervus kutinoši,” viņš teica, jo neviens nezināja, cik indīgs tas ir.

Dzīvokļa biedri pēc tam iedeva skorpionam nedaudz ūdeni un ielika plastmasas traukā kartonu, lai tas varētu paslēpties, pirms sazinājās ar Nacionālo Ķirzaku Labklājības centru (NCRW). Labdarības organizācijas eksperts ieradās pie studentiem stundas laikā. NCRW pārstāvis Kriss Ņūmens teica, ka ziņojumi par šādiem atgadījumiem ir pārsteidzoši bieži, un šis jau ir otrais šomēnes. Alonso-Mossingere sacīja, ka tagad tas šķiet "kā smieklīgs stāsts... bet tajā brīdī bija diezgan biedējoši".