Tas ir joks? Putins atklāj, kuru viņš vēlētos redzēt kā ASV prezidentu
foto: EPA/Scanpix
Krievijas diktators Vladimirs Putins.
Pasaulē
2024. gada 6. septembrī, 12:40

Tas ir joks? Putins atklāj, kuru viņš vēlētos redzēt kā ASV prezidentu

Ārzemju nodaļa

Jauns.lv

Krievijas diktators paziņojis, ka viņa favorīts bijis Džo Baidens, taču pēc atteikšanās no dalības vēlēšanās dod priekšroku tam, lai par ASV prezidentu kļūtu Kamala Harisa.

Tas ir joks? Putins atklāj, kuru viņš vēlētos redz...

Krievijas diktators Vladimirs Putins, kurš sistemātiski apsūdz Ameriku visās Krievijas nelaimēs, vai nu jokojot, vai nopietni atzinies, kuru vēlas redzēt par jauno ASV prezidentu. Kā vēsta Krievijas laikraksts "Meduza", Kremļa saimnieks, atbildot uz jautājumu, kas viņam uzdots ekonomikas forumā Vladivostokā, paziņojis, ka vēlējies, lai par prezidentu atkal kļūtu Džo Baidens, taču viņš atteicies no otrā termiņa. Tāpēc tagad viņš dod priekšroku Kamalai Harisai, jo viņa "lipīgi smejas, un tas nozīmē, ka viņai viss ir labi".

"Ja Harisas kundzei viss ir labi, varbūt viņa atturēsies no sankcijām," sacīja Putins. Viņš arī paziņoja, ka Tramps pret Krieviju ieviesis tik daudz ekonomisku ierobežojumu kā neviens ASV prezidents un izteica cerību, ka Harisa viņas ievēlēšanas gadījumā neķersies pie jauniem Krievijas izolācijas pasākumiem. Atzīmēsim, ka pēc Donalda Trampa uzvaras 2016. gada prezidenta vēlēšanās Krievijas propagandisti un politiķi bija neizsakāmi priecīgi, cerot, ka viņš būs lojāls Krievijai, taču tas pretēji gaidītajam tā arī nenotika.