VIDEO: krievu okupants frontē saņem dāvanu no sievas; saturs viņu pārsteidz
foto: REUTERS/SCANPIX
Krievu okupants pie uzmālētā mūsdienu kāškrusta analoga
Pasaulē
2024. gada 5. septembrī, 21:00

VIDEO: krievu okupants frontē saņem dāvanu no sievas; saturs viņu pārsteidz

Ārzemju nodaļa

Jauns.lv

Krievijas ziemeļu reģiona, Hantu-Mansu autonomā apgabala iedzīvotāja apsūdzējusi savu vīru krāpšanā un nosūtījusi viņam uz Ukrainas fronti savdabīgu dāvanu, kas "varonim" nav īsti gājusi pie sirds, vēsta izdevums ura.ru.

VIDEO: krievu okupants frontē saņem dāvanu no siev...

"Atrodoties SMO ("speciālā militārā operācija", tā joprojām Krievijā liekulīgi dēvē jau 925 dienas ilgstoši asiņaino iebrukumu Ukrainā — red.) zonā, izpildot savu pienākumu pret dzimteni, saņēmu paciņu no sievas, atvērsim, paskatīsimies uz šo paciņu un tās saturu," stāsta karavīrs, kurš, gluži kā okupantu karaspēkā pieņemts, aizklājis seju, pārveidojis balsi, bet ar to nav pieticis — vēl galvas daļa ierakstā ir speciāli padarīta izplūdusi.

Atvēris paciņu, viņš tur ierauda sēru vainagu ar melnu lenti un uzrakstu "Mīlu - sēroju. Piedod, ka sabojāju tev dzīvi", kā arī konservu bundža ar uzrakstu "Kā biji nabags, tā arī paliksi."

"Vai ir iespējams pieļaut, ka šāda neadekvāta persona strādā ar bērniem? Kā tas ir iespējams? Vēlos dzirdēt sabiedrības viedokli," okupants ir izbrīnīts. Viņš apgalvo, ka sieva strādā vienā no Krievijas reģiona izglītības iestādēm. Par to, vai viņš tiešām sievai lika ragus, viņš nepastāstīja.

Ierakstu viņš aizsūtījis uz policiju, laikam cerot, ka sievu ieliks cietumā par "armijas diskreditāciju".