Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
VIDEO: Ķīnā 92 gadus veca sieviete izbēg no pansionāta, pārlecot pāri divmetrīgam žogam
foto: ekrānuzņēmums no video
92 gadus vecā sieviete izrādās veiklāka pat par dažiem jauniešiem.
Pasaulē

VIDEO: Ķīnā 92 gadus veca sieviete izbēg no pansionāta, pārlecot pāri divmetrīgam žogam

Ārzemju nodaļa

Jauns.lv

Sociālā tīkla "Tik Tok" lietotājus ir sajūsminājis video, kurā redzams, kā 92 gadus veca sieviete no Ķīnas, Šaņdunas provinces, izbēg no pansionāta, veikli pārlecot pāri divus metrus augstam metāla žogam.

VIDEO: Ķīnā 92 gadus veca sieviete izbēg no pansio...

Pansionāta direktors skaidro, ka sieviete sirgst ar smagu alcheimera slimības formu.

Viņš piebilda, ka, neraugoties uz slikto veselības stāvokli, prasmīgā kundze izrāda lielu interesi par fiziskiem vingrinājumiem un kāpšanu, par ko iespējams pārliecināties arī publiskotajā video.

@phoenixtvnews A 92-year-old Alzheimer's patient has made many young people shameful. She climbed up a 215cm door, landed safely within 24 seconds and had a 25-minute adventure before nursing home staff brought her back. Always keep the elderly safe even if they had learnt some Kungfu when they were young...😣 #nursinghome #life #family #fyp #health #alzheimer ♬ original sound - phoenixtvnews

Sievietes meklēšana ilgusi 25 minūtes, un viņa atrasta netālu no pansionāta.

Īpašu apbrīnu sievietei pauž sociālā tīkla lietotāji, norādot, ka pat 24 gados nevar izdarīt to, ko spēj šī sieviete 92. Kāds, kas reiz strādājis pansionātā, piemin, ka "pie mums bija vecs vīrietis, kas turpināja bēgt, lai dotos dejot. Mēs viņu bieži atradām uz dejas grīdas."