foto: Shutterstock
No Lietuvā mirušās meitenes aicina atvadīties ar neļķēm
Māte aicina no meitenes atvadīties ar neļķēm.
Pasaulē
2024. gada 12. jūnijs, 16:48

No Lietuvā mirušās meitenes aicina atvadīties ar neļķēm

Ziņu nodaļa

Jauns.lv

Lietuvā 14 gadus veca meitene nolēkusi no Baltās rozes tilta. Sociālajos tīklos māte aicinājusi atvadīties no mirušās meitenes.

"Mana meita, mans mazais eņģelītis, mana dzīve,” – ar šādiem vārdiem māte iesāk ierakstu sociālajā vietnē  “Facebook”. "Viņa aizgāja tur, kur viņai būs vieglāk, kur viņa mūs vēros no mākoņa maliņas,” sacīja meitenes māte.

Atvadīšanās no meitenes notiks Kazimiera baznīcā. "Tos, kas nāk atvadīties no manas mazās meitenītes, lūdzu, pagodiniet viņu ar ziediem. Visvairāk manai mazajai patika krāsainas neļķes,” raksta māte.

Kā vēstīts, sākotnēji meitenes māte vērsās policijā saistībā ar meitenes pazušanu un pēc dažām stundām tika ziņots, ka ir atrasts viņas līķis. Pēcāk ugunsdzēsēji un policija pārmeklēja Nemunas apkārtni attiecīgajā Alītas apriņķī.

Izrādījās, ka četrpadsmitgadīgā meitene bija devusies uz skolu, bet mācību iestādē tā arī neieradās. Pēc videonovērošanas kameru ierakstu aplūkošanas policisti izsekoja meitenes gaitām no mājas uz Dziesmu ieleju. Novērošanas kameru ieraksti liecina, ka viņa varētu būt atrasta netālu no Baltās rozes gājēju tilta Alītā.

Vēlāk glābēji netālu no Puņas pilsētas atrada meitenes līķi. Tiek uzskatīts, ka meitene izdarījusi pašnāvību.